Beauty quizz Frumusete

Concurs! Castiga un set de frumusete pentru pielea ta!

Un concurs nou avem pentru voi! V-am facut putin sa asteptati, abia ne-am intors si noi din concediu si ne-am mobilizat!
Coltuldefrumusete.ro are pentru noi un cadou special! 10 pachete pentru frumusetea noastra! Puteti castiga un sapun, o masca peeling revitalizanta si o masca bio antiacneica.
Cele 3 produse sunt naturale, sunt parte din rutina unei femei care iubeste frumusetea si produsele pot ajunge  pe raftul tau din baie.

 
Concurs! Castiga un set de frumusete pentru pielea ta!
Dermaglin sapun pe baza de argila verde cambriana. Hidrateaza, catifeleaza si tonifica  pielea. Este recomandat pentru pielea sensibila si cu tendinta de acnee.
Dermaglin masca peeling revitalizanta. Indeparteaza celulele moarte de pe suprafata pielii si o purifica in profunzime, revitalizeaza si regenereaza pielea in profunzime, conferindu-i un aspect proaspat si sanatos.
Dermaglin masca bio antiacneica matifianta. Avand la baza argila verde cambriana si bio-ingredienti activi, indeparteaza delicat celulele moarte, purifica pielea în profunzime, accelereaza procesul de vindecare al acneei si previne aparitia unei noi eruptii.


Cum poti castiga?

Comenteaza in cadrul acestui articol cu un produs pe care ti l-ai dori de la partenerii nostri Coltuldefrumusete.ro si intra in cursa pentru cele 10 pachete.

Perioada: 14.09.2015-22.09.2015, ora 12:00 PM

Nu sunt acceptate comentariile care nu au legatura cu concursul. Va rugam sa folositi o adresa de email valida pentru a putea confirma premiul. Transportul nu este asigurat, ci suportat de castigatoare, sau predare personala in redactia noastra din Bucuresti.

 


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu