Cosmetica si machiaj Frumusete

Concurs: câștiga un seminar de make-up Abacademy

Concurs: câștiga un seminar de make-up AbacademyStai cu pensula în mână în fața oglinzii și nu știi cum sa iasă perfect? Trebuie să ajungi la o aniversare și îți e teama că o să fii ștearsă? Dimineața petreci 40 de minute în oglinda și tot ți se pare că machiajul tău este neinteresant?

Pentru problemele de acest tip noi venim cu o soluție: seminar de make-up . În cadrul acestui seminar vei învața cum sa te machiezi, care este tipul tău de ten, ce ți se potrivește, ce machiaj îți este ideal, ponturi importante pentru a arăta mereu fresh și multe alte secrete doar de la specialiști aflate.

Cum ne gândim mereu la voi, cititoarele noastre dragi, organizăm un concurs unde puteți câștiga un seminar de 3 ore unde Alina Brailescu, trainer Abacademy vă va învăța cele mai prețioase sfaturi. Am testat și noi, și aceasta școală de machiaj chiar este cea mai bună dintre cele incercate până acum. De aceea aveți șansa să vă convingenți singure.

Pe parcursul celor trei ore veți avea posibilitatea să vă dezvoltați abilitățile în arta construirii unui machiaj de zi și un machiaj de seara. Seminarul va avea loc in data de 23.04.2014 la sediul ABA MAKE-UP ACADEMY din strada General Nicolae Dona, 22-24, sector 1, București, incepand cu ora 18.30. Locurile disponibile sunt in numar de 12. Dintre toate cititoarele care raspund corect, se aleg 12 câștigatoare prin random.org. Acestea vor fi informate printr-un e-mail și sunt rugate să confirme prezența în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a câștiga și a participa la acest seminar trebuie sa:

-dați like paginii de Facebook Abacademy

-Sa răspundeți la întrebarea „ Care este cea mai mare problemă a ta când te machiezi?”

Concursul de desfășoară în perioada 30.03.2015- 16.04.2015 și vor fi inscrise doar persoanele care comentează cu o adresă de email validă și respectă regulamentul concursului.

 

Mult succes și hai să arătăm mereu perfect! Viața este prea scurtă pentru un look plictisitor!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu