Frumusete Ingrijirea parului

Coafuri potrivite la plaja

DISABLE_WORD_ADS=1;

Coafura la plaja

Consider ca o femeie trebuie sa aiba grija de felul cum arata fie ca merge la opera, la o serata selecta, în club sau la plaja. Si as spune eu ca aranjatul parului pentru plaja este cu atât mai important cu cât vrei sa arate bine dar vrei si sa îl protejezi de razele soarelui si de actiunea apei.

Ideal este ca parul sa fie cât mai strâns si cât mai acoperit. Foloseste esarfe, sepcute, palarii si orice alte accesorii, care acopera macar o parte a parului.

Daca ai parul lung poti realiza o multime de coafuri inedite care sa te faca sa arati senzational si sa îti protejeze parul în acelasi timp. Achizitioneaza-ti cât mai multe clamite care mai de care mai colorate si mai nastrusnice.

•  Leaga-ti parul la ceafa într-o coada pe care sa o rasucesti în jurul elasticului si sa o fixezi cu o clamita în forma de coc.

•  Piaptana-te cu capul în jos si prinde-ti parul în vârful capului într-o coada palmier.

•  Împleteste-ti parul într-o codita, doua, sau mai multe si prinde-le cu elastice colorate.

•  Bretonul poate fi ridicat cu ajutorul unei bentite iar restul îl poti prinde cu multe agrafe sau cu un cleste de par.

Parul ud este deosebit de sexy si poate fi strâns foarte tare într-un coc la ceafa sau împletit lejer, asa ca nu evita distractia în mare sau în piscina numai de teama ca vei arata dupa ca un catel plouat.

Orice coafura ai alege adauga o floare dupa ureche si o palarie cu boruri mari sau o esarfa eleganta, nu uita de ochelarii de soare si esti gata sa fii o aparitie deosebita în peisajul plajei.

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu