Frumusete Secrete de vedeta

Charlize Theron, mai mult decat un sex symbol

DISABLE_WORD_ADS=1;

Charlize Theron

Una dintre cele mai frumoase femei din lume la ora actuala este Charlize Theron. Nu stiu cât de mult o încânta pe ea sa stie acest lucru. Am senzatia ca pentru ea a fi femeie înseamna mai mult decât un chip frumos si un trup de zeita. Si sunt convinsa ca a fost mereu atât de inteligenta si atât de constienta de puterea fizicului ei încât a stiut sa profite de atu-urile sale pentru a ajunge nu doar un reper în frumusete si un simbol al feminitatii din toate punctele de vedere.

Sunt probabil subiectiva pentru ca o admir foarte mult dar sunteti libere sa ma contraziceti. Ca e frumoasa pâna la cer si înapoi, asta probabil tine de gusturile fiecaruia, desi ce i-ar putea obiecta cineva unei femei cu statura de manechin, cu talie de viespe, cu chip de înger, cu bucle blonde si zâmbet cuceritor?

E frumoasa si fara makeup, si cu plete si tunsa baieteste, arata bine si în jeans si într-o capodopera haute couture, si cu tocuri si cu tenisi si pe covorul rosu si la jogging. E clar ca face sport, ca manânca sanatos, ca nu pierde noptile cu petreceri neîntrerupte, ca are o viata echilibrata si linistita. Este de admirat o astfel de conduita la o diva care ar fi putut foarte bine sa pozeze goala în câteva reviste de succes pentru ca mai apoi sa ajunga sa joace rolul vreunei amante în vreun film de duzina.

Charlize a vrut mai mult decât atât si a muncit enorm pentru asta. Dupa o copilarie trista în Africa de Sud a pornit de una singura în cautarea succesului. A început cu modelingul la Milano, a continuat cu baletul la New York si a ajuns la Hollywood ca actrita de succes, laureata la Oscar.

Mereu uimitoare în rolurile sale, frumoasa si talentata în egala masura, Charlize face totul pentru a lasa o imagine de nesters în mintile privitorilor. Departe de scandaluri, de prima pagina a tabloidelor, de lumea nebuna în care se învart de obicei vedetele, Charlize nu apare în lumina reflectoarelor decât pentru a încânta. Implicata în toate aspectele serioase ale vietii (chiar daca este foarte tânara) frumoasa actrita a devenit ambasador ONU, încercând sa aduca un strop de speranta în inimile celor din Africa de Sud.

Ar fi trebuit sa ma refer în acest articol la stilul exterior Charlize Theron. Dar, am considerat, de aceasta data, ca ceea ce merita sa ne serveasca drept model sunt mai degraba personalitatea si preocuparile ei, mai presus de un mod de a aplica fardurile. Charlize este naturala iar frumusetea ei interioara reuseste sa razbada chiar si de sub încercarile stilistilor de a o face monstruoasa. Asta trebuie sa învatam de la ea, sa fim mai mult decât niste chipuri frumoase.

foto hmultiplex.ro

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu