Frumusete Secrete de vedeta

Catherine Zeta Jones, mereu eleganta

DISABLE_WORD_ADS=1;

Catherine Zeta Jones

Când am luat cunostinta pentru prima data de existenta actritei Catherine Zeta Jones, în Masca lui Zorro, nu am putut sa nu gândesc ca este cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata. Mi se parea ca arata exact ca o printesa, cu chip de papusa, dar cu inima neînfricata, cu un trup de felina, dar gata oricând sa sara la atac în caz de primejdie.

Catherine Zeta Jones este, fara doar si poate, o femeie care tine mult la frumusetea ei, care se respecta si îi respecta pe ceilalti si are grija ca prezenta ei sa fie mereu una încântatoare. Stilul Zeta Jones s-a impus de la început în lumea Hollywoodiana: eleganta mai presus de toate, caracterizata în special de preferinta ei pentru rochiile de seara uni cu o croiala simpla, dar care sa-i evidentieze foarte bine formele.

O atentie deosebita este acordata de catre diva podoabei sale capilare, pe care o îngrijeste cu cele mai scumpe produse. Parul ei lung si usor ondulat este un element esential al imaginii sale de zâna, asa ca preocuparea în aceasta directie este cât se poate de justificata.

În ceea ce priveste machiajul, frumoasa actrita acorda o mare importanta formei spâncenelor, care sunt pensate mereu urmând o curba eleganta. Ochii sunt creionati intens si pusi în valoare cu multa mascara. Pometii sunt evidentiati prin farduri alese cu mult bun gust si capodopera este desavârsita cu un rosu delicat aplicat pe buze.

Catherine Zeta Jones spune ca tine dieta, dar fara a dori sa ajunga foarte slaba si ca face mult sport, fiind o mare iubitoare de fitness. Secretul prospetimii ei rezida în atentia deosebita pe care o acorda alimentatiei si odihnei.

Catherine Zeta Jones este o femeie vesela, energica, fericita si acest lucru se vede cu ochiul liber. Fii si tu le fel si vei arata si la rândul tau ca o printesa

foto hmultiplex.ro

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu