Cosmetica si machiaj Frumusete

Castiga o manichiura impecabila!

Castiga o manichiura impecabila!

In fiecare zi ne supunem unor provocari, sa ajungem la sala, sa alergam putin in parc, sa mancam sanatos, fara dulciuri si fara aditivi, sa bem apa multa, sa ne facem tratament pentru un ten perfect si lista poate continua.

Printre aspectele care definesc ingrijirea si atentia pentru detalii ale unei femei se numara si manichiura. Clasica, french, rosu folosit intens sau un lac transparent sunt variantele cele mai des intanlite.

Ce parere aveti de oja semipermanenta?

Timp de 2 saptamani nu avem stresul ca oja “pleaca” de pe unghie, ca trebuie sa le retusam mereu si nici ca isi pierde din luciul pe care il adoram. Zeci de modele, zeci de culori, toate acum la dispozitia noastra. Si pentru ca suntem adeptele frumosului dar si a utilului, si vrem sa va rasplatim fidelitatea, alaturi de salonul Maison Paris va oferim 2 vouchere pentru o manichiura cu oja semipermanta.

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati Like paginii frumosului salon Maison Paris si sa comentati daca sunteti pro sau contra acestui tip de manichiura, parerea voastra.

Castigatoarea va fi aleasa vineri, 05.02.2015 prin random.org

*Va rugam ca atunci cand va inscrieti sa va lasati numele complet si o adresa de email valida.

 

Mult succes!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu