Beauty quizz Frumusete

Castiga-i dragostea cu Rowenta! Concurs!

Castiga-i dragostea cu Rowenta! Concurs!Luna aceasta este sub semnul iubirii, a inimioarelor si a cadourilor. Toate iubim cadourile si ne sclipesc ochii atunci cand vedem o cutie frumoasa al carei principal destinatar suntem noi. Insa si partenerii nostri iubesc sa fie alintati, rasfatati si sa se bucure de un cadou.

Tocmai de aceea, Egirl si Rowenta ti-a pregatit o surpriza! Un aparat de tuns barba si parul pentru barbatul din viata ta!
Va oferim cadou aparatul de tuns Perfect Line Pro TN1350, de la Rowenta insa avem nevoie sa va auzim motivatia. Intrebarea este… Tu cum il rasfeti de ziua indragostilor?
Raspundeti la aceasta intrebare, va rugam sa va inscrieti cu o adresa de email valida si cu ajutorul platformei random.org alegem doua fericite castigatoare, care isi vor astepta sotul/iubitul/prietenul cu o surpriza marca Rowenta!

 Punem in joc doua  aparate, deci doua doamne sau domnisoare vor fi castigatoare.
Perioada concurs 06.02.2016- 16.02.2016, ora 16.00

Doar adresele de email valide intra in concurs si cele care raspund la intrebarea de mai sus. Comentariile neadecvate sau fara vreo legatura cu concursul nu vor intra in tragerea la sorti.
Haideti sa vedem cum va puteti lauda cu noul cadou, aparatul de tuns barba si parul Perfect Line Pro TN1350 de la Rowenta!

Performanta de lunga durata se bazeaza pe lamele din otel inoxidabil de inalta calitate si invelisul din titanium pentru lama care se afla in miscare. Aparatul este usor de utilizat avand un selector pentru micro setari (3 setari: 0.6-0.9-1.2 mm) pentru o taiere precisa fara pieptan si 6 piepteni pentru par (3-6-9-13-18-25 mm). In plus, aparatul include si un accesoriu special: un piepten de precizie pentru barba (1 – 5 mm, precizie: 0.5 mm). Motorul AC (230V AC) confera rezistenta la uzura, putere permanenta si viteza maxima.

Va uram mult succes!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu