Frumusete Ingrijire corporala

Bucură-te de vară cu arma ta secretă împotriva tenului cu probleme

Bucură-te de vară cu arma ta secretă împotriva tenului cu problemeTe lupţi cu o acnee încăpăţânată, care îţi afectează cu regularitate sănătatea şi frumuseţea tenului? Sunt mai multe motive pentru care ţi se întâmplă asta: dezechilibru hormonal, o rutină de îngrijire a tenului nepotrivită sau neregulată, o dietă nesănătoasă sau un stil de viaţă instabil (nopţi nedormite, stres, etc.)
Din păcate, în anotimpul cald, tenul gras, acneic, devine şi mai capricios. Razele soarelui îl fac să lucească şi mai tare, zona T se umple de puncte de grăsime şi coşurile îşi fac simţită prezenţa când ţi-e lumea mai dragă, de exemplu atunci când trebuie să ieşi la întâlnire cu tipul de care îţi place. Procesul de curăţare şi matifiere trebuie să ia în calcul toţi aceşti factori şi să acţioneze mai eficient ca niciodată, îndepărtând impurităţile pentru ca tu să te bucuri de un ten frumos, vizibil curăţat şi matifiat, fără iritaţii sau roşeaţă.Gama NIVEA VISAGE Pure Effect combină necesarul de ingrediente performante şi inovatoare cu îngrijirea delicată pentru ca tenul problematic, fie el mixt sau gras, să nu-ţi mai facă zile negre în timpul verii.

Pentru că soarele şi căldura exacerbează grăsimea tenului în timpul verii, mărind incidenţa coşurilor şi a punctelor negre, este indicat să-ţi începi programul de îngrijire cu  NIVEA VISAGE Pure Effect All-in-1 Extra Deep Facial Cleansing (150 ml). O inovaţie pe piaţa cosmeticelor, acest gel îi asigură pielii tale 5 beneficii importante: te scapă de stratul de impurităţi, curăţându-ţi tenul în profunzime, previne reapariţia enervantelor coşuri, ajută la curăţarea porilor şi la eliminarea punctelor negre, nu iriă epiderma şi poate fi folosit şi ca mască, datorită efectului intens de matifiere. Toate într-un singur pas!

Bucură-te de vară cu arma ta secretă împotriva tenului cu problemePurificarea şi detoxifierea tenului gras, „plin” de impurităţi, are nevoie şi de scrub-ul pentru curăţare zilnică NIVEA VISAGE Pure Effect Clean Deeper, care are dublu efect:acestacurăţă porii în profunzime şi previne apariţia coşurilor şi a punctelor negre datorită granulelor albastre care conţin acid lactic şi exfoliează cu delicateţe tenul, pentru un aspect uniform şi catifelat al pielii.

De ce îţi apar coşuri?
 

  • Îţi ţii părul pe faţă.Uleiul din firul de păr se transferă pe piele, intensificându-i aciditatea. Rezultatul: erupţii de acnee.
  • Pielea ta nu face faţă SPF-ului. Dacă formula cremei cu SPF pe care o foloseşti îţi încarcă în exces porii, încearcă o variantă oil-free.
  • Nu îţi cureţi tenul de două ori şi nu îl exfoliezi. Prima curăţare înlătură machiajul şi praful adunat peste zi, iar cea de-a doua curăţă tenul şi eliberează porii. Exfolierea săptămânală înlătură celulele moarte care blochează porii şi cauzează acneea.
  • Nu îţi schimbi faţa de pernă îndeajuns de des. Uleiul de pe faţă se absoarbe în faţa de pernă pe timpul nopţii, în timp ce dormi, şi se adună în timp. Schimbă faţa de pernă săptămânal.
  • Îţi atingi faţa prea des. Germenii de pe degete îţi fac porii să secrete şi mai multă grăsime, cauzând coşuri.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu