Cosmetica si machiaj Frumusete

Bonton, un nou brand de cosmetice 100% naturale românești

Bonton, un nou brand de cosmetice 100% naturale românești

Româncele au la dispoziție un nou brand de cosmetice naturale handmade – Bonton. Produsele sunt realizate din ingrediente 100% naturale și sunt comercializate la prețuri accesibile. Bonton își propune să demonteze mitul conform căruia cosmeticele naturale sunt o investiție financiară considerabilă și să ofere sfaturi și rețete de îngrijire femeilor care vor să își prepare ele însele produsele.

Bonton a apărut în urmă cu un an, ca răspuns la nevoia tot mai mare de îngrijire delicată și accesibilă. Spre deosebire de cosmeticele din comerț, cele făcute în casă sunt personalizate în funcție de tipul de piele și sunt obținute din ingrediente care se găsesc în bucătărie sau în preajma casei. Prin intermediul site-ului, persoanele interesate de producerea cosmeticelor non-toxice pot învăța să își prepare cu ușurință cosmetice adaptate nevoilor proprii.
Materia primă a cosmeticelor provine de la mici producători locali, care pun pe primul plan calitatea și sănătatea, nu profitul. Produsele au la bază ingrediente delicate, ca uleiurile esențiale din plante, apele florale sau mierea.

Cu toții ne dorim să fim minunați, să arătăm bine și să transmitem că ne simțim bine. Am observat că în special femeile cu care am stat de vorbă în ultima vreme, dar nu numai, sunt din ce în ce mai receptive la ideea de ”a fi frumoase” și de a trăi o viață mai puțin toxică, explică Dana Ciobotar, artizan de cosmetice naturale și inițiatoarea proiectului.
Valabilitatea produselor naturale, sănătoase pentru organism variază între 6 luni și 1 an. Utilizarea conservanților crește gradul de toxicitate al cosmeticelor, astfel că aceștia nu intră în compoziția niciunui produs Bonton.
 
Despre BONTON
Bonton (www.lebonton.ro) este un brand mic, cu ambiții mari, care își propune să demonteze cât mai mult din miturile conform cărora produsele 100% naturale sunt scumpe sau foarte scumpe. Bonton este dovada produsele de înfrumusețare nu trebuie cumpărate din străinătate, ci pot fi făcute chiar și acasă cu ingrediente la îndemână. Brandul oferă posibilitatea oricărui consumator să folosească un produs personalizat, fie că îl comandă, fie ca apeleaza artizanii Bonton pentru a afla ce i se potrivește, sau pentru a învăța cum să îl prepare acasă.
Echipa Bonton este formată din oameni tineri, entuziaști, care își doresc să învețe mult și care împărtășesc cunoștințele acumulate.
 
 
Contact:
Andreea Nilcă
PR Manager
[email protected]
0742.959.859
 
Dana Ciobotar
[email protected]
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu