Cosmetica si machiaj Frumusete

Biorigine aduce in Romania cosmetice bio din Franta

Biorigine aduce in Romania cosmetice bio din FrantaBiorigine aduce în exclusivitate, în Romania, branduri de cosmetice Bio din Franţa pentru întreaga familie, pentru toate tipurile de ten şi pentru toate vârstele. Produsele sunt de calitate superioară, fără parabeni, şi  au la bază ingrediente provenite din culturi organice, prietenoase cu mediul.
 
Conceptul Biorigine reprezintă un magazin online românesc care comercializează produse cosmetice cu certificări internaţionale, şi mai ales, care sunt recunoscute în ţara lor de origine,  Franţa.
 
Povestea Biorigine începe o dată cu pasiunea celor doi soţi – Adina şi Ion Ştefan pentru călătorii în sudul Franţei acolo unde au descoperit produse speciale care respectă atât natura cât şi sănătatea corpului având beneficii mult mai puternice decât produsele normale.
 
Ideea de a aduce cosmetice Bio de calitate în România nu a fost una întâmplătoare, prietenii lor descopereau încetul cu încetul produsele aduse de aceştia din Franţa şi au început să le ceară celor doi produse din călătoriile lor astfel încât le-a venit ideea să le facă cunoscute şi altor persoane. Atunci au început să se documenteze şi să se intereseze în profunzime de produsele Bio şi de producătorii acestora. Printre brandurile excepţionale pe care Biorigine le aduce în România se numără Alpha Nova, Ciel d’Azur, Natural Repair, Officinea, Pulpe de Vie sau Shanti Spirit.
 
Pentru a selecta un brand în portofoliul său, Biorigine lucrează direct cu producătorul, pe care merge să îl cunoască la el acasă, în laboratoare din Provence şi chiar Alpi, ajungând să le înţeleagă filozofia şi grija pentru mediu. În acest fel au înţeles de ce unii se luptă pentru protejarea albinelor iar alţii ajută producătorii din Nordul Africii sau producători din ţările din zone exotice dar defavorizate, donând profitul obţinut din vânzarea acelor ingrediente asociaţiilor şi ONG-urilor.
 
Ceea ce leagă toate brandurile din portofoliul Biorigine este pasiunea pentru natură şi dorinţa de o oferi beneficii reale pe viaţă. De exemplu, unul dintre producători foloseşte cea mai mare concentraţie de trandafiri în cremele sale, la fiecare cremă extrăgând esenţa din 500.000 de trandafiri. Această floare este cunoscută pentru
diminuarea ridurilor şi înlăturarea stresului, detoxifierea şi echilibrarea PH-ului pielii.
 
Descoperite în Franţa, produsele distribuite de Biorigine se vând cu succes şi în alte locuri, precum Marea Britanie, Germania, Italia, Rusia şi chiar şi în Asia. 

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu