Cosmetica si machiaj Frumusete

Aplica perfect dermatograful

Aplica perfect dermatografulOchii perfect conturati iti dau un look misterios si un aer chic. Pentru ca efectul sa fie cel scontat, de a-ti pune in evidenta ochii, trebuie sa stii cum sa aplici corect eyeliner-ul. Iata cateva indicatii usor de urmat pentru a-ti contura ochii perfect, evitand acel efect neplacut dat de o linie neuniforma, groasa si intinsa.

Pentru ca totul sa mearga bine de fiecare data ai nevoie de doar cateva „ustensile”: dermatograf, desigur, o ascutitoare, un fard de pleoape intr-o nuanta apropiata sau identica cu a creionului si o pensula subtire pentru fard. Prima etapa este ascutirea creionului. Pe langa precizia data de varful perfect, faptul ca ascuti creionul inainte de fiecare utilizare te ajuta sa elimini microbii de pe varf. 

Cu creionul pregatit, poti incepe aplicarea. Pune degetul aratator al mainii libere in coltul exterior al ochiului la care „lucrezi” si intinde pielea tragand usor oblic in sus. Tine ochiul inchis si marcheaza linia genelor cu creionul, facand puncte mici cat mai aproape de gene, incepand din coltul exterior. 

Dupa ce ai trasat linia punctata la baza genelor pleoapei superioare, inmoaie pensula in fardul de ploape si apoi scutura usor pentru a elimina excesul de fard. Intinde fardul de-a lungul liniei punctate cu creionul, amestecand astfel fardul cu dermatograful si realizand o linie uniforma. Ca sa o btii o linie cat mai fina si cat mai clara ai nevoie de o pensula cu peri fermi taiati oblic.

Termina trasarea conturului trecand cu pensula pe sub genele pleoapei inferioare, tot dinspre exterior spre interior, oprindu-te cu putin inainte de a ajunge la jumatatea pleoapei. Vei obtine un efect crescut, fara sa te temi ca ti se va intinde dermatograful, mai ales in cazul pleoapei inferioare. Repeta pasii si la celalalt ochi si gata: ai ochii perfect conturati din cateva miscari!

Cosmina Imbrea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu