Beauty quizz Frumusete

Alege performanta – GO FOR GREAT cu STR8

Alege performanta - GO FOR GREAT cu STR8Performanța este cea care îl ghideazăpe bărbatul puternic, activ și informat în fiecare zi în toate acțiunile sale. El știe căschimbarea înseamnăprogres și va alege produsele de îngrijire care pot ține pasul cu stilul său de viațăși care se axeazăpe inovație. GO FOR GREAT este motto-ul STR8, care te surprinde vara asta cu un nou format modern.
 
Fii mereu fresh cu STR8 Performance
 
Provocările zilnice te solicităși îți cer multăputere de concentrare, iar STR8 este aliatul tău, care te ajutăsărămâi fresh chiar și în momentele de maximăpresiune. Bărbatul STR8 știe căîn drumul spre succes are nevoie de protecție maximă, pentru a-și duce la îndeplinire toate sarcinile și a-și atinge obiectivele.
 
Gama STR8 Performanceeste accesoriul bărbatului puternic și sigur pe el. Noile deodorante spray STR8 Fresh Recharge, Heat Resist si Protect Xtreme din gama Performance oferăprospețime și protecție îndelungată, pânăla 72 de ore, în timp ce deodorantul spray Invisible Force are grijăca hainele sărămânăperfect curate, fărăurme. Deodorantele STR8 sunt disponibile și în varianta roll-on sau deo stick.
 
Gelurile de duș STR8 Performance au un parfum discret și curățăpielea delicat, fărăsăo usuce. Formulele speciale 3 în 1 Detox Power, Hydra Boost, Energy Rush și Icy Cool pot fi folosite simultan pentru corp, fațăși păr, pentru ca tu săfii gata rapid pentru noi provocări!
 
 
Acceptăprovocarea lui Giannis Antetokounmpo
 
Giannis Antetokounmpo, unul dintre cei mai buni jucători de baschet la nivel mondial și imaginea brandului te provoacăsățintești cât mai sus și săalegi întotdeauna ce e mai bun. Urmeazăalături de el motto-ul GO FOR GREAT și vei fi mereu învingător!
 
Indiferent de obstacole, STR8 te susține săîți urmezi visurile și te ajutăsăte simți bine în pielea ta în orice moment. Acceptăprovocarea și fii mereu la înălțime cu STR8!
 
GO FOR GREAT – GO WITH STR8!

Redactia Egirl.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu