Beauty quizz Frumusete

Alatura-te femeilor din Romania care au spus ”Sunt frumoasa”

Alatura-te femeilor din Romania care au spus ”Sunt frumoasa”Dove continua campania prin care incurajeaza femeile din Romania sa aiba incredere in propria frumusete
 
Sunt frumoasa” sunt cele doua cuvinte magice care transmit increderea, aprecierea si respectul pe care femeile ar trebui sa le aiba fata de sine. Fiecare femeie are o frumusete unica ce vine din interior si se reflecta prin toti porii. Dove, primul brand care a redefinit feminitatea si a dat valoare frumusetii naturale, isi continua misiunea de a incuraja cat mai multe femei sa-si aprecieze frumusetea la adevarata valoare. Campania ”Sunt frumoasa”, creata special cu si pentru femeile din Romania, se desfasoara in perioada 1-31 septembrie, atat in mediul online, cat si in magazine.

„19 septembrie reprezinta Ziua Internationala a Frumusetii, insa anul acesta ne dorim sa invitam femeile din Romania sa isi celebreze frumusetea pe parcursul intregii luni. Aceasta luna va fi pentru Dove o sarbatoare a increderii in frumusetea naturala, a curajului si a feminitatii.

In luna martie, peste 39.000 de femei din Romania au devenit ambasadoare ale frumusetii. Prin continuarea campaniei ”Sunt frumoasa” ne dorim sa inspiram si mai multe romance sa-si descopere si sa-si declare frumusetea. Asa cum am facut si in primavara, continuam sa promovam in vizualurile campaniei femei din Romania, alese chiar din randul consumatoarelor Dove.”spune Ana Maria Paslaru, Director Marketing Unilever South Central Europe.

Campania Dove „Sunt frumoasa” include un concurs cu premii de rasfat, desfasurat pe www.doveclub.ro. Fiecare femeie este invitata sa incarce o fotografie cu ea pe www.doveclub.ro si sa-i dea share folosind #suntfrumoasa si #Dove, devenind astfel o sursa de inspiratie si pentru alte femei. Campania este completata de activari in magazine si actiuni de PR.
Toate declaratiile de frumusete adunate atat din mediul online, cat si din offline vor fi centralizate si afisate in timp real in counter-ul disponibil pe www.doveclub.ro. Alatura-te celor peste 39.000 de femei care au incredere in frumusetea lor. Spune si tu ”Sunt frumoasa”!

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu