Beauty quizz Frumusete

3 trucuri care te ajută sa obtii cele mai bune rezultate atunci cand folosesti samponul uscat

3 trucuri care te ajută sa obtii cele mai bune rezultate atunci cand folosesti samponul uscatCreat pentru momentele în care nu ai mult timp la dispoziție, dar îți dorești un efect de păr proaspăt spălat, șamponul uscat este un produs la îndemână atunci când ai nevoie de o reîmprospătare rapidă a coafurii. Wash&Go îți dezvăluie 3 trucuri care te vor ajuta să te bucuri de un păr wow în orice situație.
 
Cantitatea potrivită
 
Când folosești un șampon uscat, e bine să nu exagerezi cantitatea pe care o pulverizezi pe păr și să ții minte că mai mult nu înseamnă un efect mai bun. Șamponul uscat se folosește la rădăcină, nu și pe vârfuri, mai ales dacă ai părul fragil, pentru că le poate usca în exces. Nu îl pulveriza foarte aproape de scalp. Ideal este să păstrezi o distanță de aproximativ 30 de centimetri de rădăcină.
 
Pentru zilele în care părul tău are nevoie de un refresh instant, Wash&Go a creat șamponul uscat cu iasomie, care revitalizează părul și îi oferă volum natural până la următoarea spălare. Este ideal pentru toate tipurile de păr, dar și pentru firul de păr subțire, care se aplatizează ușor. Mai mult, șamponul uscat Wash&Go nu lasă o peliculă albă și se absoarbe rapid, înlăturând excesul de sebum.
 
Distribuie produsul uniform
 
Secționează părul în părți egale și, pentru o mai bună aplicare, dar și un plus de volum, pulverizează șamponul uscat la rădăcină, dedesubtul șuvițelor. Așteaptă un minut sau două până ce produsul absoarbe excesul de sebum, apoi masează ușor scalpul cu degetele.
 
Pentru o distribuire uniformă, la final periază părul și aranjează-l cum îți dorești. Șamponul uscat Wash&Go cu extract de aloe vera este special conceput pentru părul gras, pe care îl revitalizează și îi oferă volum natural. Folosește-l ori de câte ori ai nevoie de o reîmprospătare a coafurii.
 
Extra volum
 
Dacă îți dorești un plus de volum, periază părul cu capul în jos după aplicarea șamponul uscat, pentru un efect wow. Indiferent de tipul de păr, Wash&Go te ajută să obții un look impecabil, în orice moment. Șamponul uscat Wash&Go oferă părului un parfum proaspăt, plăcut, fără să îl încarce și fără să irite scalpul. Se absoarbe ușor, pentru ca tu să fii gata doar în câteva minute!
 
Wash&Go te ajută să te bucuri de un păr frumos în orice situație!
 
Mai multe detalii:
Facebook Wash&Go Romania

Redactia Egirl.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu