eboys Punctul lui de vedere

Romancele sunt preferatele strainilor occidentali

Romancele sunt preferatele strainilor  occidentali

De ceva vreme romancele au inceput sa fie privite cu ochi foarte buni de catre barbatii occidentali, ele urcand tot mai mult in topul preferintelor matrimoniale ale europenilor, acest lucru fiind valabil inclusiv pentru masculii din tarile scandinave sau cetatenii Regatului Unit al Marii Britanii. Daca asta e un lucru bun sau nu, numai voi puteti decide mai ales dupa ce veti descoperi cum va vad strainii si cam ce parere generala au despre voi.

Din start e bine de stiut faptul ca romancele sunt considerate ca unele dintre cele mai frumoase femei din Estul Europei, din punct de vedere fizic doar ucrainiencele si rusoaicele reusind sa le intreaca, dar romancele avand in plus si alte atribute de interes maxim care echilibreaza foarte bine aceasta competitie inedita de tip matrimonial.

Nu foarte interesate de siturile serioase de dating de pe Internet, romancele pot pierde sansa de a cunoaste un potential partener din Occident, spre deosebire de alte est-europence femeile din tara noastra intalnindu-si partenerul ideal mai degraba la fata locului decat in mediul virtual. Si aici rusoaicele, bulgaroaicele, polonezele si alte femei din Europa de Est ocupa un loc mai bun deoarece ele acorda suficienta atentie si unei prezentari de succes in mediul online.

Partea buna este ca romancele sunt privite ca niste frumuseti de tip natural, desi cu totii stim ca nu e intotdeauna asa, strainii formandu-si insa o imagine ideala a romancei buna de maritis care este de regula supla, relativ inalta, mai degraba bruneta decat blonda si usor misterioasa, demnitatea si eleganta definind-o in profunzimea fiintei sale. Nu e foarte sigur daca asta e realitatea, dar aceasta este imaginea pe care si-au format-o occidentalii despre voi si e bine ca, in sfarsit, macar femeile noastre sunt privite cu ochi mai buni de catre cetatenii tarilor dezvoltate din vestul Europei.

Increderea in sine si flexibilitatea, respectiv deschiderea romancelor fata de nou sunt alte trasaturi de interes pe scena matrimoniala, strainilor placandu-le de regula femeile care afiseaza un plus de siguranta si care nu se tem sa incerce si lucruri noi, inclusiv sa se mute definitiv intr-o alta tara din Europa sau chiar de peste ocean.

Stabile afectiv si preocupate de garderoba si de aspectul lor ingrijit, romancele sunt privite in general mai degraba ca niste potentiale partenere de viata si mai rar luate in considerare pentru aventuri de scurta durata, atentia fata de propria persoana si respectarea unui ritual mai strict de infrumusetare putand cuceri din start un strain care cauta ceva mai mult decat o simpla intalnire romantica.

Dezamagiti intr-o masura oarecare de femeile aflate la varsta maritisului din tarile lor, occidentalii apreciaza la superlativ inclinatia nativa a romancelor de a comunica simplu si deschis, fara ocolisuri, precum si spiritul lor ludic, o astfel de femeie aducand cu siguranta un aer proaspat in viata unui barbat care nu este obisnuit ca femeile sa fie atat de comunicative si sincere cum pareti voi a fi sau cel putin cum cred strainii ca ati fi cu adevarat.

Fidele in casnicie, atente la nevoile partenerului si bune la inima, romancele au reusit sa demonstreze in timp strainilor faptul ca sunt un material excelent pentru maritis, in prezent multi occidentali care au cunoscut in mod direct o compatrioata de a noastra acceptand fara retineri faptul ca intr-adevar romancele nu sunt chiar atat de interesate de planul material al existentei pe cat credeau ei ca ar fi ca urmare a mediatizarii negative facuta in ultimele decade prin presa internationala.

Frumoase, ingrijite, cu o educatie adeseori peste medie, muncitoare si stabile in sentimentele lor, romancele sunt in concluzie o varianta optimizata a europencelor din Vest, strainii incepand sa le vada tot mai mult ca niste adevarate cetatene ale Europei si mai putin ca niste fiinte exotice si versatile, asa cum erau ele inca percepute nu cu multi ani in urma.

Fata de occidentale, romancele au in plus atuurile frumusetii si ale prospetimii de tip natural, ele fiind interesate nu doar de succesul deplin in casnicie ci si de urmarirea unei cariere profesionale, respectiv nedorindu-si sa fie intretinute la nesfarsit de partenerii lor de peste hotare ci cautand si atingerea unui grad mai mare de independenta financiara obtinuta facil prin ocuparea unui loc oarecare de munca.

Este un fapt pozitiv ca mentalitatea occidentalilor s-a schimbat la 180 de grade macar in ce le priveste pe femeile din tara noastra, toate statisticile aratand faptul ca strainii sunt direct interesati sa cunoasca o romanca pentru o relatie de durata si/sau casnicie, iar daca nu va sperie nici pe voi perspectiva unei astfel de relatii romantice atunci nu uitati ca sansele voastre in aceasta directie au crescut simtitor in ultima vreme si ca puteti profita de o astfel de oportunitate mai ales daca simtiti ca e momentul optim sa faceti in sfarsit si acest pas important in viata voastra.