eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Sexul cu o femeie adulta poate fi posibil doar daca…

… sunt indeplinite anumite criterii.

Punctul lui de vedere :: Sexul cu o femeie adulta poate fi posibil doar daca...Spre deosebire de adolescente si femeile tinere, pe care curiozitatea si lipsa de experienta le poate adesea impinge sa experimenteze sexual cu parteneri dintre cei mai diversi, femeile adulte au niste preferinte mult mai fixe in plan sexual, ele analizand constant mai ales urmatorii indicatori de tip afectiv la potentialii lor parteneri sexuali si ajustandu-si comportamentul automat in functie de prezenta sau de absenta acestor indicatori la finalul unei evaluari succinte, dar si foarte precise.
 
1. Un barbat placut, nu neaparat foarte atragator din punct de vedere fizic, dar placut ca prezentare, mod de a comunica, comportament echilibrat etc. este de preferat masculilor foarte atragatori fizic, dar si plini de minusuri la alte capitole, putine femei cedand de aceea celor din urma si preferandu-i pe cei din prima categorie.

2. Un barbat care da semne clare ca doreste sa se implice pe un termen lung intr-o legatura romantica cu dansele si care nu urmareste doar o aventura de o noapte este de asemenea preferat de orice femeie adulta, mai ales daca barbatul se incadreaza  bine si la prima cerinta, amintita anterior

3. Un barbat capabil si de putina afectiune si care nu se fereste sa comunice sincer, fiind atent, dragut si plin de surprize placute este de preferat intotdeauna unui simplu partener de sex, corect in toate, dar si mai zgarcit cu emotiile sale si gesturile de afectiune.

4. Un barbat care se simte pe deplin atras de femeia din fata sa, chiar si daca este mai putin prezentabil, va avea sanse mai mari sa fie primit in patul acestei femei decat un alt candidat care este foarte atragator, dar care mai stramba din nas la unele defecte ale femeii in cauza.

5. In sfarsit, un barbat bine echilibrat din punct de vedere mental, care poate fi "citit" usor si care nu transmite vibratii negative este si un excelent partener de sex in comparatie cu barbatii care se prezinta bine la alte capitole, dar care sunt imbibati de prejudecati si traume de tot felul.
 
Sexul cu o femeie adulta nu mai pare astfel chiar atat de facil pe cat se crede, aceasta categorie de femei avand si niste preferinte clare atunci cand vine vorba despre selectarea unui partener romantic. Prin opozitie, pentru femeile tinere criteriile sunt destul de diferite, aici intervenind si experienta lor mai saraca, dar si atentia lor crescuta fata de aspectul fizic al partenerilor potentiali.
 
Nimeni nu poate totusi afirma nici ca femeile adulte ar iesi mai castigate preferand doar o selectie limitata de barbati ori ca femeile tinere ar fi mai dezavantajate prin alegerea aproape instinctiva a partenerilor lor, dar este cert faptul ca o femeie aflata la varsta deplinei maturitati afective va face apel si la experienta si la ratiune si nu va ceda imediat avansurilor sexuale ale unui barbat, oricat de atragator ar fi acesta la o prima vedere.
 
Laudabil ramane insa faptul ca femeile pun pret si pe ratiune odata cu inaintarea lor in varsta si acumularea de experienta suplimentara, in acest mod ele riscand sa faca sex mai rar decat in trecut sau chiar sa experimenteze perioade lungi de abstinenta totala, dar alegandu-se totusi cu niste parteneri mai de doamne-ajuta si oferindu-si astfel sanse foarte bune inclusiv pentru o casnicie de succes, implinindu-si asa si visul fierbinte al oricarei femei cu scaun la cap, respectiv intemeierea unei familii.