eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Mai exista in prezent barbati eligibili pentru o relatie de durata?

Punctul lui de vedere :: Mai exista in prezent barbati eligibili pentru o relatie de durata?Dincolo de aspectul atragator al unui barbat si bunele sale perspective materiale, femeile intrevad si partile ascunse ale unui potential partener de viata, iar asta le poate crea adeseori dureri de cap la propriu deoarece dinamica societatii moderne a incurajat foarte multe abateri de la manierele elegante si cavalerismul de tip clasic astfel incat in prezent ele se intreaba pe bune dreptate daca mai exista sau nu barbati de calitate superioara si in zilele noastre.

Din fericire insa pentru femeile care incep sa isi piarda speranta ca vor mai intalni vreodata un partener de incredere, perspectivele raman in continuare dintre cele mai bune, fiind necesare insa mici eforturi din partea lor pentru a il si alege pe cel mai bun dintre acestia, care sa raspunda din toate punctele de vedere pretentiilor lor in plan romantic. Lista de mai jos le va fi de mult folos din acest punct de vedere, prin "virtutile" tipic masculine prezente aici definindu-se foarte corect profilul unui barbat modern, echilibrat si capabil sa faca fata cu mare succes unei relatii de durata:

1. Isi arata fara prejudecati emotiile si nu se ascunde sub o masca pentru a vedea mai intai care sunt intentiile si asteptarile femeii de langa dansul.

2. Nu se teme sa faca gesturi simple si asteptate de catre femei precum deschiderea portierei unei masini, oferirea hainei inainte de a parasi restaurantul sau daruirea ocazionala a unui buchet simplu de flori.

3. Se comporta civilizat si apropiat cu toata lumea, inclusiv cu membrii propriei sale familii. Este adevarat faptul ca felul in care un barbat isi trateaza mama se poate adeseori extinde si asupra modului in care isi va trata viitoarea sa sotie, deci femeile sunt indreptatite sa observe atent si acest amanunt.

4. Are unul sau mai multe hobbyuri si isi ia profesia foarte in serios. Barbatii precupati de o serie de aspecte practice din viata lor s-au dovedit stiintific a fi si mult mai atenti cu nevoile afective ale partenerelor dansilor.

5. Se poate ingriji de viata sa chiar si de unul singur si reuseste sa se descurce decent si intr-o asemenea situatie. Nu va fi de aceea niciodata o bataie de cap in plan casnic si chiar va accepta cu placere sa imparta toate sarcinile specifice vietii de familie.

6. Are un simt al umorului dezvoltat, dar nu si exagerat. Un barbat care va poate faceti sa radeti sincer este desigur si un excelent candidat la prietenia si chiar la mana voastra.

7. Are vederi deschise si nu se teme sa priveasca lucrurile dintr-o perspectiva diferita. Este o garantie a faptului ca nu vor exista niciodata conflicte create de o prea mare obtuzitate in plan intelectual.

8. Ii place sa comunice, cauta compania voastra si in afara dormitorului si nu se fereste de compania prietenilor comuni.

9. Este respectat de multe dintre cunostintele sale, amici sau colegi de munca, semn ca poate ramane fidel unui prieten si ca nu isi trateaza colegii de munca prin lipsa de onestitate. Aproape sigur va va fi si voua fidel pentru lunga vreme.

10. In sfarsit, face fata stresului destul de usor si nu acuza schimbari bruste de personalitate in conditii limita. Este si acesta un alt semn ca nu aveti de-a face cu un neurotic sau o persoana instabila emotional si ca veti avea parte de o relatie echilibrata pe viitor.

foto Northfoto