eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Femeile adora sexul anal alaturi de partenerul potrivit

Punctul lui de vedere :: Femeile adora sexul anal alaturi de partenerul potrivitEmanciparea sexuala a ultimelor decade a incercat sa spulbere multe tabuuri ale vietii de cuplu, sexul anal fiind unul dintre aceste tabuuri, puternic inradacinat in constiinta publica si condamnat chiar si in zilele noastre atat de legile omului cat si de acelea ale zeilor. Gratie insa modului subtil in care s-a reintrodus sexul anal printre practicile sexuale moderne, promotorii miscarii de eliberare sexuala au reusit sa inregistreze inca o victorie majora, multe dintre cuplurile din prezent apeland constant si la sexul anal pentru a obtine placerea in intimitatea dormitorului.

Femeile au initial mari retineri in directia practicarii sexului anal, dar aceste retineri dispar in totalitate dupa ce sunt initiate de catre un partener priceput, care stie ce are de facut si nu grabeste lucrurile intr-un mod dureros si destul de umilitor pentru ele. Placerea resimtita acum poate crea dependenta, daca este sa ne luam dupa marturisirile anonime ale femeilor chestionate pe aceasta tema, dar este posibila si varianta contrara, adica se mai poate intampla ca si repulsia fata de aceasta forma de exprimare sexuala sa fie prea puternica pentru a mai lasa loc placerii de orice fel.

Sexul anal se poate practica fara mari probleme cu respectarea unor reguli simple si clare care includ igiena locala, scaunul de dinainte de sedinta de sex, lubrifierea atenta, preludiul prelungit si stimularea repetata a anusului si clitorisului, prin respectarea acestor reguli trupul femeii fiind ferit de accidente, iar barbatul reusind sa ii ofere partenerei sale multa placere si diversitate in plan sexual.

Putina lume vorbeste si despre aspectele practice ale sexului anal, benefice in buna masura pentru fericirea vietii de cuplu, prin aceasta forma de satisfacere in plan sexual reusindu-se sa se ia masuri foarte eficace de contraceptie in perioadele cand fertilitatea femeii este la cote ridicate, dar cuplul nu isi doreste totusi sa faca un bebelus. Sexul anal incurajeaza deci o viata sexuala bogata si lipsita de frustrari, fiind util acolo unde situatia nu va permite nasterea unui copil, partenerii dorindu-si insa mult sa faca sex, dar neavand incredere deplina in metodele clasice de contraceptie.

Din punct de vedere demografic, sexul anal chiar poate fi incurajat cu discretie la nivelul ce mai inalt in tarile unde exista o crestere alarmanta a populatiei, dar lucrurile nu vor mai sta la fel acolo unde, dimpotriva, se doreste o explozie demografica si nicidecum controlul strict al nasterilor. Preferinta femeilor pentru sexul anal poate fi prin urmare si rezultatul unei manipulari inteligente venita "de sus", lucru valabil mai ales in tarile unde si avortul este mai degraba incurajat decat combatut prin mijloacele eficiente pe care le are statul modern la indemana.

Dincolo de toate acestea, femeile par totusi sa fie atrase in mod instinctiv de sexul anal aproape la fel de mult pe cat sunt atrase de sexul oral, iar acest lucru este, din multe puncte de vedere, imbucurator deoarece diversitatea in plan sexual si lipsa de false pudori va stimula adeseori in bine si nu in rau destinul unui cuplu. Desigur ca nu toate femeile vor fi in mod automat de acord cu aceste randuri, fiecare avand pana la urma libertate deplina in plan sexual si putandu-se exprima diferit, dar sondajele de opinie arata clar faptul ca in prezent sexul anal nu mai reprezinta un tabu pentru femei ci, dimpotriva, a ajuns o practica obisnuita, temuta, dar si adorata de catre reprezentantele sexului frumos.

foto Northfoto