eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Chatul erotic


Chat erotic Peste tot pe Internet pot fi intalnite camere de chat erotic folosite pentru asa-numite intalniri cibernetice care pot sau nu sa fie urmate de intalniri "scurte si fierbinti" pe viu. Unii nu se pot abtine si doresc sa continue discutia inceputa in camera de chat si printr-o intalnire directa, dar de cele mai multe ori ajung sa regrete asemenea decizie. Din fericire insa cei mai multi utilizatori prefera varianta cybersexului si camerele de chat speciale unde se pot ascunde in liniste in spatele unor masti de dominator sau de sclav al placerilor ori chiar de travestit sau fiinta cu aspect androgin.

Exista si avantaje inevitabile pe care le poti obtine prin aceste experiente online nefiind necesar decat sa mai cunosti o alta limba straina de circulatie internationala pe langa limba ta natala. Poti astfel atinge un nivel multumitor de intimitate cu persoane din toate colturile globului ceea ce iti va permite sa intelegi daca prin alte parti lucrurile se desfasoara la fel ca si pe la tine pe acasa din punct de vedere sexual sau daca exista si diferente notabile de stil si personalitate care eventual sa te inspire si pe tine pe mai tarziu.

Singura problema privitor la sexul cibernetic (desfasurat doar pe Internet, fara intalniri reale) este una de ordin moral respectiv te intrebi daca intalnirile erotice online pot fi incadrate la capitolul Tradare in Dragoste sau nu. Sa joci Poker pe dezbracatelea sau sa umaresti filmulete porno pe Internet nu e deloc considerat ca inselare in amor ci doar un hobby poate cam ciudat, dar totusi un simplu hobby. Nu altfel ar parea ca este si masturbarea in fata unui strain prin intermediul webcamului sau jocurile de roluri sexuale unde cam toti participantii se comporta ca niste copii precoce temandu-se mereu sa nu fie prinsi cu pantalonii in vine sau ca cineva ar putea sa ii deranjeze atunci cand le e lumea mai draga.

Raspunsurile unora dintre cei intervievati cu privire la moralitatea cybersexului au arata ca chat-ul erotic este tot o forma de flirt romantic si ca daca se continua prin intalniri online repetate se poate dezvolta o forma foarte reala de afectiune care ar fi baza unei posibile tradari in dragoste. Totusi pericolul din acest punct de vedere este destul de mic din cauza specializarii camerelor de chat pe grupe si fetisuri dintre cele mai diverse. Ceea ce ii aduna pe toti utilizatorii aici nu e dorinta de romantism sau dragoste pura ci o stare de sexualitate exacerbata pe care mai toti doresc sa si-o satisfaca printr-un obiect sexual barbat sau femeie si nicidecum o persoana cu profil real si o viata complexa unde mai apar si copiii, sotul/sotia sau chiar parintii.

Exista zeci de categorii erotice care pot fi intalnite prin camerele de chat din intreaga lume si aici putem aminti Swingerii, BDSM (Bondage/Domination/Sadism/Masochism), Lesbienele si Homosexualii, Travestitii si Transsexualii, Amatorii de latex si uniforme si asa mai departe. In nici una dintre aceste situatii nu exista pericolul dezvoltarii unui nivel de intimitate sporita deoarece totul se reduce la jocul de roluri si atingerea orgasmului urmata de o despartire scurta si eventual stabilirea unei alte sedinte online. Singurul pericol este reprezentat de dezvoltarea unei dependente morbide fata de astfel de practici erotice care sa perturbe serios desfasurarea in conditii relativ normale a vietii celui care este pasionat de cybersex. Daca se pastreaza insa un control bun asupra acestei tendinte de exagerare atunci chatul erotic nu este nimic altceva decat un joc de adulti specific vremurilor in care traim dominate de mediul electronic si tentatia noului.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu