eboys Moda a la masculin

Noua unealta pentru barbati: Nivea Men Active Clean

Noua unealta pentru barbati: Nivea MenBărbaţii adevărați nu se tem de provocări, oricât ar fi de dificile și de ce să nu o recunoaștem, nu tocmai curate.
Ei au uneltele potrivite pentru a face faţă oricărei situații, iar când treaba devine murdară, NIVEA MEN le vine în ajutor cu o soluţie extrem de eficientă: cărbunele activ.
 
NIVEA MEN lansează cea mai recentă inovaţie:NIVEA MEN Active Clean, primul şampon care conţine cărbune activ, ingredient ce atrage murdăria ca un magnet!
 
NOU!Şamponul Active Clean de la NIVEA MEN    
Noul şampon Active Clean de la NIVEA MEN  conţine o formulă inovatoare cu extract  de cărbune activ ce elimină impurităţile şi oferă o îngrijire eficientă, fără să irite scalpul. Recunoscut pentru puterea de curăţare şi purificare, cărbunele activ nu este utilizat doar în gospodărie sau în domeniul medical, ci a devenit ingredientul vedetă al noului şampon NIVEA MEN Active Clean.  
 
Preţ recomandat: 12.28 Lei, 250 ml; 17.41 Lei, 400 ml
 
În funcţie de nevoile tale, încearcă şamponul NIVEA MEN care ţi se potriveşte cel mai bine. Cu un  design 100% masculin, şampoanele NIVEA MEN curăţă în profunzime şi rezolvă orice situaţie de murdărie.
 
 
 
 

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu