eboys Punctul lui de vedere

Mici secrete ale barbatilor care va pot ajuta sa dati greutate relatiei voastre romantice

Mici secrete ale barbatilor care va pot ajuta sa dati greutate relatiei voastre romanticeBarbatii din ziua de astazi, si e vorba exclusiv despre barbatii eligibili, capabili sa iubeasca sincer o femeie si sa ii fie mereu alaturi, nu sunt chiar atat de atrasi de sex fierbinte, fotbal sau petrecerea deasa a timpului cu amicii lor apropiati ci au in vedere si sentimentele si planurile femeii care le face viata mai frumoasa, iar acest lucru este valabil indiferent daca ei discuta deschis despre asta sau se limiteaza doar la fapte si gesturi care exprima intotdeauna afectiunea lor neconditionata pentru voi.

Multe femei uita insa aceste lucruri si isi aleg din acest motiv complet gresit partenerii lor de viata, ele lasandu-se astfel manipulate de povestile si sfaturile auzite pe canalele de media sau de la prietenele lor "de suflet", care descriu foarte exact, pe puncte, cum si ce trebuie sa fie un barbat pentru a intra in cursa feroce care sa ii aduca la final premiul mult-dorit, respectiv femeia dorita cu atat de multa "pasiune".

Din pacate, prea multe femei se ghideaza in zilele noastre mai mult dupa spusele altora si mai putin dupa propriile lor instincte, iar rezultatele se vad de ani buni de zile, nu intamplator si in Romania ca si in restul Europei crescand simtitor rata divortului si cea a abandonului familial. Este complet gresit si de-a dreptul jenant atunci cand se intampla astfel de lucruri, dar vinovate pentru aceasta sunt in primul rand femeile care nu au suficienta incredere in propria judecata, ele trebuind sa invete intr-un final cum pot alege un partener stabil si de incredere care sa le ramana aproape la bine si la rau indiferent de obstacolele intalnite pe parcursul relatiei lor romantice.

1. Barbatii de buna calitate, multi dintre acestia, nu sunt intotdeauna priceputi sa isi exprime sentimentele in mod deschis si mai pot uita uneori sa spuna "te iubesc" sau sa mai aduca si niste flori ori chiar sa se prezinte cu ceva cadouri de ziua ta de nastere, dar asta nu inseamna ca dragostea lor s-a stins ci doar ca ei se simt suficient de confortabil si iubiti alaturi de tine si fac aceleasi greseli, nu prea greu de iertat, pe care le-ar face si un copil putin rasfatat care refuza sa iti arate deschis cat de mult tine la tine, dar te iubeste totusi sincer si cu tot sufletul.

2. Intr-un cuplu modern, femeia si nu barbatul va lua mai intotdeauna haturile in mana atunci cand lucrurile se indreapta fericit catre o relatie serioasa, iar asta inseamna ca femeia va avea si mai multa putere de decizie in viata de cuplu si de asemenea va trebui sa fie si mai responsabila decat partenerul sau. Barbatii se simt puternic stimulati si fac totul ca la carte atunci cand partenera lor stie sa imparta sarcinile care revin fiecaruia in mod judicios, dar asta nu inseamna ca ei sunt doar niste molai fara initiativa ci doar ca isi iubesc foarte mult partenera si ii acorda acesteia toata increderea chiar si atunci cand ea mai face si unele greseli in deciziile sale.

3. Poate spre surprinderea unora dintre femei, barbatii din categoria amintita mai sus, adica cei care pot fi luati in considerare ca potentiali soti si parteneri de viata, se pricep foarte bine si la cumparaturi si chiar va pot oferi sfaturi utile in acest sens inclusiv pentru vestimentia voastra sau sedintele de la salonul de cosmetica, dar aceiasi barbati vor refuza constant sa va insoteasca la cumparaturi daca descopera faptul ca aruncati banii pe prostii, aplecand urechea la reclamele agresive sau ghidandu-va dupa prostul-gust al prietenelor voastre nu prea pricepute la cumparaturi, dar tare bune la dat din gura.

4. Un secret pe care il cunosc doar femeile care au petrecut mult timp alaturi de un barbat pe care il iubesc este si faptul ca, pana la urma, barbatii si femeile nu sunt mai deloc diferiti nici mental si nici sufleteste, si e bine sa retineti acest lucru atunci cand va doriti sa fiti voi insiva alaturi de un nou partener, dar reprimati totusi anumite gesturi si sentimente doar pentru ca aveti impresia ca acestea ar putea strica cu ceva relatia voastra de dragoste. Opozitia intre sexe sau lipsa de egalitate sunt doar vorbe in vant pentru cei care se iubesc sincer si din toata inima, simplul fapt ca va simtiti bine impreuna dovedind din plin ca sunteti compatibili si ca deci ganditi si simtiti deloc diferit unul de celalalt.

5. Nu in ultimul rand, increderea in propriile forte este foarte importanta atat pentru o femeie cat si pentru un barbat, dar nu intotdeauna acest lucru poate fi analizat si probat doar in urma unor impresii de moment. Cu totii avem si momente cand, vrand-nevrand, suntem mai vulnerabili in fata duritatii vietii de zi cu zi si este si in acest caz bine sa descoperi mai intai in profunzime pe cel de langa tine mai inainte de a il respinge definitiv din cauza unei aparente lipse de respect fara de propria sa persoana.

Barbatii sunt, prin natura lor, fiinte deloc complexe si de asemenea usor de multumit, singurul lucru de care au nevoie constant fiind afectiunea neconditionata si increderea deplina in cei care le sunt mereu alaturi. Oferiti-le acest lucru si veti reusi garantat sa aveti o relatie de succes si de foarte lunga durata, dar nu uitati mai inainte de orice sa va ghidati mai mult dupa propriile instincte atunci cand va alegeti un partener si mai putin dupa parerile altora sau dupa gogosile umflate vehiculate pe canalele de media.

 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu