eboys Punctul lui de vedere

Fiti chic, dar nu si sexi la munca si pe strada!

Fiti chic, dar nu si sexi la munca si pe strada!Femeile sunt mereu criticate la serviciu sau chiar pe strada daca se afiseaza intr-o imbracaminte mai provocatoare, iar lucrurile nu se opresc aici, tot femeile putand fi criticate inclusiv daca afiseaza si o atitudine mai libertina sau mai autoritara ori, dimpotriva, mai lipsita de personalitate.
 
Indiferent de statutul lor social si de pozitia profesionala, femeile sunt mereu supuse acuzelor directe si indirecte care pot veni atat din partea barbatilor cat si a altor femei si se recomanda ca, in astfel de situatii, sa se faca mici compromisuri care sa permita afisarea unei imagini mai sexi, dar nu la extrem si nu in mediul profesional sau chiar si pe strada.
 
Multe femei se plang, de exemplu, in ultima vreme ca sunt mai mereu percepute ca fiind "prea agresive" sau, dimpotriva, "prea usor influentabile", ele simtind aproape instinctiv ca trebuie sa faca mici schimbari pentru a atinge un echilibru bun intre feminitatea si fascinatia lor pentru frumos si afisarea unei personalitati puternice, specifica pentru statutul femeii moderne.
 
Nimeni nu isi doreste sa fie ignorata pentru ca nu arata suficient de atragator sau pentru ca nu are o silueta supla. Dar nu e cu siguranta nevoie nici sa se exagereze prin apelul la vestimentatie si accesorii pentru obtinerea unui maximum de senzualitate si atractivitate.
 
Femeile moderne nu isi doresc de fapt sa atraga atentia asupra corpului lor in mod deosebit deoarece astfel sunt constiente ca devin simple obiecte sexuale, putand fi percepute in mediul profesional si ca fiinte fara scrupule care cauta avantaje financiare apeland la toate armele aflate la dispozitia lor.
 
Se poate prin urmare respecta statutul de femei moderna fara a se face mari compromisuri in plan vestimentar sau de alta natura, dar mai important este sa se gaseasca un echilibru bun in ce priveste atitudinea afisata la serviciu, acasa sau pe strada, acesta fiind de fapt secretul mentinerii unei imagini publice de succes, greu de atacat sau criticat de catre rauvoitori sau persoane dotate cu un spirit critic mai accentuat.
 
 
 
 
 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu