eboys Punctul lui de vedere

Femeile nu refuza un rendez-vous cu un mascul increzator in sine

Femeile nu refuza un rendez-vous cu un mascul increzator in sineFrumoasa si bestia fac nu de putine ori un cuplu reusit in zilele noastre, oriunde pe strazile oraselor noastre femei frumoase afisandu-se zambitoare la bratul unor barbati deloc atragatori din punct de vedere fizic, dar acceptati fara retineri de catre partenera lor in ciuda minusurilor lor in plan fizic. Este un fapt de viata general acceptat care starneste multa confuzie, dar si o doza serioasa de invidie in sufletul barbatilor mai binecuvantati din punct de vedere fizic, dar care nu reusesc sa fie intotdeauna la fel de binecuvantati si la capitolul dragoste.
 
Pentru unii dintre noi, aceasta preferinta a femeilor pentru "bestii" poate intr-adevar ridica multe semne de intrebare sau chiar suspiciuni dintre cele mai diverse, dar pentru altii, care inteleg mai bine femeile si modul lor de a gandi, este clar faptul ca ele prefera compania barbatilor "urati" mai putin pentru aspectul lor fizic si mai mult pentru alte calitati, unele cunoscute doar de catre ele, care pot seduce o femeie la fel de usor ca si prezenta unui barbat bine facut si delicios de atragator din toate punctele de vedere.
 
Campioni absoluti la jocul seductiei, barbatii lipsiti de atribute fizice de exceptie invata de timpuriu sa isi dezvolte o serie de inclinatii naturale importante in cursa pentru cucerirea inimii unei femei si astfel reusesc sa compenseze din plin lipsa lor de atractivitate cu un plus de incredere in sine, cu mult umor, cu niste abilitati superioare de comunicare si, nu in ultimul rand, cu o adevarata personalitate de invingator care seduce garantat, asa cum ne arata realitatea,  multe dintre femeile zilelor noastre.
 
Pe de alta parte, nu putini sunt barbatii cu trasaturi fizice placute sau de-a dreptul irezistibile care demonstreaza o stare de pasivitate iritanta in relatia cu femeile frumoase, ei bazandu-se probabil pe aspectul lor atragator si asteptand ca femeile sa cada pe spate doar pentru ca ei arata mai bine trupeste decat alti barbati. Nu este o tactica foarte inteligenta, femeile asteptand instinctiv de la orice potential partener romantic o abordare mai directa, un plus de implicare emotionala si, implicit, si niste eforturi suplimentare care sa le determine intr-un final sa cedeze avansurilor unui pretendent la inima lor.
 
Astfel lucrurile s-au asezat de la sine, barbatii lipsiti de trasaturi fizice placute avand in prezent sanse la fel de bune la dragostea unei femei ca si rivalii lor, barbatii atragatori, diferenta fiind data acum doar de ceva noroc, multa incredere in propriile forte precum si de experienta mai mult sau mai putin bogata in arta seductiei a fiecarui "competitor".
 
Mai puternic determinati sa cucereasca aleasa inimii lor decat barbatii plini de sex-appeal, masculii "urati" nu se lasa insa cu una cu doua atunci cand sunt respinsi initial din cauza minusurilor lor in plan fizic, iar aceasta perseverenta poate avea rezultate surprinzatoare, intr-un final femeile ajungand sa aprecieze un asa partener, mai confident in sine decat alti barbati, dotat cu un simt dezvoltat al umorului si posedand alte calitati pozitive care vor trece incetul cu incetul in plan secund aspectul lor fizic.
 
Strict din perspectiva femeilor, preferinta lor aparte pentru un partener sau altul va depinde in buna masura si de aspectul fizic, dar si de alte atribute ale unui barbat, dintre acestea pe primele locuri aparand mereu in sondajele de opinie:
 
1. Naturaletea in comunicare combinata cu un simt mai devoltat al umorului pot ajuta la eliminarea dozei de stres prezenta inevitabil la primele intalniri romantice si constituie un bun catalizator pentru apropierea dintre doua persoane de sex opus. Indiferent de atributele fizice ale barbatului, femeile raspund pozitiv in astfel de situatii, iar sansele de a fi seduse cresc proportional cu abilitatile speciale de comunicare si umorul partenerului lor romantic.
 
2. O personalitate placuta, care radiaza calm si multa incredere in sine seduce o femeie din start, in compania unui astfel de barbat ea simtindu-se la randul sau plina de incredere si relaxata. Aspectul fizic al barbatului conteaza acum foarte putin, mai important fiind ca acesta sa fie capabil sa creeze o ambianta placuta, bazata pe incredere reciproca si comunicare sincera si deschisa.
 
3. Interesul real fata de persoana unei femei, manifestat constant de catre un barbat care arata deschis ca isi doreste demararea unei relatii in toata regula constituie de asemenea un semnal pozitiv pentru o femeie, asa ea stiind din start ca nu risca sa se implice intr-o relatie de scurta durata, pierzandu-si timpul de pomana cu un pradator sexual sau chiar ajungand sa fie ranita de acesta deoarece nu a acordat suficienta atentie propriilor sale instincte.
 
4. Nu in ultimul rand, barbatii care nu se tem sa isi exprime deschis sentimentele si trairile lor romantice in relatia cu femeia iubita pot avea sanse mai bune sa o seduca pe aceasta mai ales daca nu se feresc sa se lase "cititi" pana in strafundul sufletului lor. Este o dovada de incredere maxima sa te lasi astfel expus in fata unei persoane pe care nu o cunosti foarte bine si care poate sau nu sa iti calce inima in picioare, iar femeile apreciaza la superlativ un asemenea comportament "sinucigas" care, din punctul lor de vedere, este si sincer, dar si extrem de sexi.
 
Intr-un final, se poate concluziona faptul ca femeile moderne au ajuns sa puna tot mai putin accentul pe aspectul fizic al unui barbat, pentru ele contand mai mult personalitatea placuta afisata de un potential partener romantic precum si transparenta sa deplina in plan afectiv si comunicativ. Astfel, indiferent de modul in care arata la exterior, barbatii capabili sa faca o femeie sa se simta complet in largul sau  si care demontreaza ca sunt sincer interesati de persoana ei vor avea sanse mai bune sa o cucereasca decat alti barbati care tin mereu garda ridicata, refuzand sa se deschida pe deplin chiar si atunci cand sunt puternic atrasi de femeia in cauza.
 
Este motivul pentru care specialistii in dinamica relatiilor matrimoniale recomanda barbatilor sa elimine toate temerile lor ascunse prezente la inceputul unei relatii romantice si sa afiseze un plus de incredere in sine precum si o deschidere mai mare in plan afectiv fata de femeile care le starnesc interesul. Doar asa barbatii, mai atragatori sau mai putin atragatori, pot creste sansele lor de a demara si mentine o relatie de succes, alternativa fiind deloc imbucuratoare si soldandu-se intotdeauna printr-un esec lamentabil care poate cobori simtitor respectul fata de sine mai ales atunci cand astfel de esecuri romantice tind sa se repete la nesfarsit.
 
 
 
 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu