eboys Punctul lui de vedere

Cum sa seduci un barbat – scurt ghid pentru incepatoare

Cum sa seduci un barbat - scurt ghid pentru incepatoare

O parte dintre tinere se nasc cu abilitati aparte, care le permit sa seduca in mod natural un barbat care le trezeste interesul, dar alte fete sunt nevoite sa invete adeseori pe propria piele cum sa atraga, sa iubeasca si, in unele situatii, sa isi vindece sufletul ranit de un barbat, pentru acestea din urma fiind poate de folos sa descopere unele reguli de viata care sa le fie de ajutor in a-si depasi inhibitiile si a-si atinge obiectivele lor romantice cu un maximum de sansa.

Prima si cea mai importanta dintre aceste reguli este sa nu te privesti niciodata in mod negativ, acceptandu-ti cu realism si partile negative pe masura ce ajungi sa te cunosti mai bine, dar oferindu-ti constant un plus de incredere in propriile forte si iubindu-ti fara falsa modestie propria persoana, suficient de mult incat sa radiezi mereu buna-dispozitie si pofta de viata, doua atuuri majore pentru jocul placut si dinamic al seductiei.

Un alt avantaj important pe care ti-l poti oferi zi de zi este grija fata de propria persoana, lucru care se va revedea la exterior gratie unor masuri bune de igiena personala si o usoara cosmetizare, cu accent pe punerea in evidenta a punctelor tale forte, fie vorba despre ochi, buze, picioare sau un ten proaspat si placut. Este cea mai la indemana cale pentru a ajunge sa te placi tu mai inainte de oricine altcineva, astfel crescandu-ti simtitor si starea de bine peste zi precum si increderea in puterea ta de seductie.

Oportunitatile de a intalni un partener compatibil sunt mult mai numeroase pentru o tanara care isi doreste acest lucru decat pentru un reprezentant al sexului tare, acesta fiind si motivul pentru care merita sa profiti de situatiile sociale care te pot pune in pozitia de a cunoaste si flirta putin cu o serie de potentiali pretendenti, in acest fel dobandind si un plus de experienta, dar castigand totodata si mai multa incredere in tine.

Unele fete sunt inclinate din start sa opteze pentru relatii de scurta durata, consumate sau nu si sexual, iar altele isi doresc sa experimenteze pe indelete prima dragoste, in ambele cazuri fiind recomandat sa nu se urmeze instinctiv prima impresie, oricat de favorabila ar fi aceasta, doar experienta putand valida sau nu cursul armonios al unei relatii romantice. Lucrul demn de retinut aici este ca, in ultima instanta, doar femeia hotaraste ce si cum, acest lucru fiind valabil chiar si atunci cand barbatul dovedeste o putere mare de persuasiune, depasind prea sigur pe sine limitele bunului-simt.

O arma mereu de succes in jocul seductiei ramane atitudinea gratioasa si inclinatia catre spiritul ludic, la inceputul unei relatii romantice zambetele, atingerile usoare si jocurile de cuvinte dovedindu-se foarte pretioase pentru atragerea unui partener nu intotdeauna sigur pe sine si constient de intentiile reale ale fetei din fata sa. Nu fiti deci pline de sine, infatuate sau chiar reci atunci cand va doriti sa cunoasteti mai indeaproape un tanar care raspunde macar in parte standardelor voastre romantice.

Contactul vizual si limbajul trupului functioneaza aproape natural in cazul tinerilor, doar inhibitiile putand masca acum adevaratele trairi si trimitand astfel semnale confuze catre celalalt. Este deci nevoie de un minimum de experienta pentru a se depasi astfel de sincope la inceputul unei relatii, fiind util sa se practice mai des flirtul ca joc de societate si de asemenea sa se discute cu prietenele apropiate experientele traite de acestea in situatii similare.

Nu va feriti sa faceti la randul vostru complimente atunci cand stiti ca ati tras lozul cel mare, barbatilor placandu-le acest lucru chiar si atunci cand nu tradeaza prin nimic bucuria cu care resimt laudele aduse bunului lor gust sau simtului dezvoltat al umorului si altele din acestea. Statistic, barbatii care sunt complimentati mai des se pare ca dezvolta mai usor atractie fata de partenera lor asa ca dati-i inainte si aruncati-va cu incredere.

Sinceritatea si transparenta sunt apreciate la modul superlativ de catre barbati, asa-numitul mister feminin fiind de fapt o bula de sapun din punctul lor de vedere, care mai degraba ii calca pe bataturi decat le starneste interesul. Atentie insa cui va incredintati sufletul si secretele voastre intime deoarece exista si multi barbati care vor profita fara jena de aceasta deschidere a voastra si vor incerca apoi sa va manipuleze cum le vine lor la indemana.

Vestimentia si machiajul sunt fara nici o indoiala foarte importante atunci cand va doriti sa seduceti un barbat, aici totul trebuind sa intruneasca un echilibru intre senzualitate, bun-gust si decenta. Nu arati foarte mult prin vestimentatie, dar nici nu va ascundeti cu totul, nu exagerati cu machiajul, dar fiti mereu in pas cu recomandarile stilistilor si de asemenea nu uitati sa va alegeti hainele in deplin acord cu sezonul, momentul zilei si ocazia speciala pentru care le veti purta.

Indiferent daca lucrurile evolueaza in directia dorita sau nu, nu uitati faptul ca seductia este mai mult decat orice un joc de societate deci nu puneti prea mult la inima atunci cand dati gres in demersurile voastre, fiind refuzate mai mult sau mai putin subtil, si nici nu va pierdeti cu totul capul atunci cand barbatul va raspunde cu pasiune, echilibrul fiind acum de dorit atat pentru binele vostru cat si pentru binele barbatului pe care il doriti alaturi de voi.

Nu in ultimul rand, feriti-va sa ajungeti dependente de acest joc placut al seductiei, multe tinere pierzandu-se complet in valtoarea intalnirilor romantice si ajungand sa uite motivul pentru care au intrat in acest joc, respectiv descoperirea unui partener compatibil si liber de orice obligatii.

Prea dese in prezent sunt situatiile in care tinerele isi anuleaza practic personalitatea oferindu-si intalniri peste intalniri, cunoscand o multime de barbati si alterandu-si comportamentul in acord cu preferintele acestora, iar un asemenea risc nu isi regaseste motivatia indiferent de cat de interesante ar parea lucrurile la o prima vedere. Un partener stabil, care sa se incadreze la standardele voastre romantice, este de departe o alternativa mai buna decat distractia fara limite cu toate riscurile pe care le implica aceasta deci invatati jocul, dar nu va indragostiti de jocul in sine ci doar de un barbat care merita toata afectiunea si increderea voastra.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu