eboys Punctul lui de vedere

Barbatii sunt mult mai toleranti cu defectele feminine

Barbatii sunt mult mai toleranti decat femeile atunci cand vine vorba despre aspecte negative ale trupului feminin!

Barbatii sunt mult mai toleranti cu defectele feminineIncepand cu temutele riduri si ajungand pana la celulita si vergeturi, femeile traiesc cu teama constanta ca isi vor pierde in timp o parte din farmecul lor natural, devenind astfel mai putin atragatoare pentru partenerii lor, dar, spre norocul lor, barbatii nu gandesc deloc la fel de negativ, ei dovedind o toleranta ridicata la astfel de defecte de ordin estetic si continuand sa isi iubeasca partenera la fel de pasional ca si la inceputul relatiei lor de dragoste.

Pentru o femeie, orice semn anormal de pe piele sau ten reprezinta un adevarat dezastru, nu de putine ori femeile exacerband semnele trecerii timpului sau alte probleme generate de boala sau de maternitate si creandu-si astfel un stres suplimentar, ele crezand poate ca din aceasta cauza nu vor mai fi la fel de atragatoare si iubite ca in trecut. Barbatii vin totusi sa contrazica asemenea prejudecati ei declarand cu sinceritate ca:

1. Ridurile usoare care pot brazda chipul unei femei sunt mai degraba sexi decat respingatoare, marcand varsta deplinei maturitatii sexuale precum si a celei afectiv-emotionale, un lucru cautat de multi barbati care obosesc repede in prezenta fitzelor afisate de femeile mai tinere, fie ele si perfecte d.p.v. fizic.

2. Vergeturile de asemenea nu ridica mari probleme din punctul de vedere a barbatilor, ei acceptand fara probleme si asemenea "defecte" ale unei partenere care ii iubeste si incurajand-o sa ia masuri preventive pentru a ameliora aceasta problema, dar nicidecum respingandu-le pentru ca ar fi mai putin atragatoare.

3. Celulita, daca nu este prezenta in exces, de asemenea aduce in mod paradoxal un plus de farmec femeilor, barbatii avand astfel un bun prilej de a "analiza" in detaliu trupul femeii iubite si a ii oferi masaje si alte tipuri de preludiu sexual cat mai placute posibil.

4. Sanii usor lasati sau prea mici ori prea mari nu reprezinta o problema decat poate in cazul adolescentilor sau a tinerilor care inca nu au depasit vasta de 23-24 de ani. Pentru restul barbatilor, nu atat aspectul sanilor cat acela al sfarcurilor feminine este un motiv de respingere, astfel un trup fie si mai trecut care raspunde pasional atingerilor lor fiind de preferat unui trup mai tanar, dar care este ori inert, ori intarzie sa raspunda avansurilor sexuale ale unui barbat.

5. Petele de nastere, petele care apar odata cu inaintarea in varsta, alunitele etc. de asemenea nu sunt un motiv de respingere din partea barbatilor, lor placandu-le diversitatea si ajungand sa iubeasca si aceste asa-zis defecte ale partenerelor lor, pentru dansii asemenea imperfectiuni ale pielii fiind mai degraba sexi decat problematice.

Barbatii pot respinge, este adevarat, unele aspecte ale trupului feminin, existand si situatii extreme cand, oricat de toleranti ar fi, ei nu se pot apropia sexual de o femeie, printre aceste situatii numarandu-se si obezitatea, prezenta parului corporal, lipsa de igiena sau aspectul deformat al unghiilor de la picioare sau maini.

Pe ansamblu, barbatii dovedesc totusi multa toleranta si de asemenea afectiune neconditionata fata de partenerele lor care se plang mereu ca nu ar fi atat de frumoase pe cat isi doresc, ei continuand sa iubeasca la fel de pasional aceeasi femeie cu care s-au casatorit in urma cu ani buni de zile. Ceea ce poate strica totusi asemenea frumoase povesti de dragoste nu tine atat de aspectul fizic cat de problemele de cuplu care apar pe parcursul unei relatii, aici barbatii ajungand sa respinga o femeie din cu totul alte motive si nicidecum din considerente fizice.

 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu