eboys Punctul lui de vedere

Arta Feng Shui va ofera o alternativa viabila pentru cresterea fertilitatii!

Arta Feng Shui va ofera o alternativa viabila pentru cresterea fertilitatii!Deloc surprinzator pentru cititoarele noastre initiate in misterele artei Feng Shui, acest stravechi stil de viata poate oferi rezultate de exceptie inclusiv pentru fertilitate, femeile care isi doresc sa aiba un bebelus si nu reusesc sa isi atinga obiectivul pe alte cai putand oricand sa apeleze la tehnicile Feng Shui pentru cresterea fertilitatii.

Spre deosebire de alte metode de tratament, Feng Shui nu va folosi nici medicamente si nici interventii invazive asupra trupului feminin ci se va limita la urmarirea cu strictete a unui set de reguli simplu de inteles si de aplicat menite sa optimizeze curgerea energiilor vitale in locuinta sau, de ce nu, la locul de munca a tuturor celor care isi doresc sa devina mamici si nu reusesc nicicum sa ramana insarcinate.

O arta a echilibrului si a armoniei in plan fizic si spiritual, Feng Shui isi doreste sa ofere o aranajare optima a tuturor obiectelor din spatiul de locuit, suplimentar dand indicatii si asupra unor tehnici de meditatie si de pozitionare fericita in acest spatiu de locuit (sau cel profesional) pentru ca energiile prezente aici sa poate circula nestingherite spre beneficiul tuturor celor care populeaza spatiul vizat.

In ce priveste cresteres fertilitatii la femei, maestrii Feng Shui va recomanda mai inainte de orice eliminarea tuturor piedicilor si a surselor generatoare de energii negative din locuinta voastra, aici fiind incluse deopotriva schimbul de energii dintre cei doi parteneri precum si aranjarea gresita a obiectelor din locuinta comuna.

1. Pentru barbati, pozitionarea constanta catre latura de N-V a locuintei va contribui simtitor la cresterea fertilitatii, inclusiv pe durata programului de odihna fiind bine ca barbatul sa doarma cu capul asezat inspre nord-vest. Atentie, capataiul patului nu trebuie niciodata sa fie orientat catre usa de acces in camera.

2. Tot in latura de N-V a locuintei este indicat sa se afle dormitorul, tot aici fiind recomandat sa fie amplasat si un ventilator metalic sau aparatul de aer conditionat (care sa "recolteze" si sa redistribuie energiile pozitive). Electrocasnicele in cauza trebuie insa activate exclusiv pe durata zilei si niciodata pe durata noptii.

3. Foarte importanta pentru curgerea armonioasa a energiilor in intreaga locuinta este usa principala de acces, care nu poate fi blocata de nici un fel de obstacol, atat la interior cat si la exterior. Colturile ascutite, obiectele din metal sau cele inestetice de asemenea trebuie indepartate din aceasta zona.

4. In magazinele cu profil Feng Shui din toata tara exista si obiecte cu rol in cresterea fertilitatii, iar suplimentar maestrii Feng Shui recomanda si anumite incantatii care sa conduca la cresterea fertilitatii. Astfel de obiecte se amplaseaza de regula in dormitor si in camera de zi, putand fi vorba despre un dragon, un elefant, o pereche de pesti etc.. toate simboluri ale fertilitatii si prosperitatii in toate.

5. In dormitor, este recomandat ca pe toata durata "tratamentului" Feng Shui sa nu se tina electronice si electrocasnice, putandu-se face un mic compromis cu aparatul TV, dar fiind de preferat ca dormitorul sa fie aranjat simplu si placut incat sa predispuna la o dispozitie romantica, propice pentru cresterea pasiunii si, implicit, a fertilitatii. Patul nu trebuie niciodata amplasat pe acelasi perete cu usa de acces in dormitor sau perete in perete cu camera de baie ori cea de bucatarie.

6. Albul este culoarea cea mai favorabila pentru cresterea fertilitatii si de aceea este recomandat ca deopotriva dormitorul cat si alte camere sa includa mult alb, fie vorba despre zugraveala, obiectele de decor sau cele de mobilier.

7. Rosul este contraindicat cresterii fertilitatii, iar aceeasi situatie este valabila si pentru orice alte culori sau obiecte care fac trimitere la elementul foc.

8. Oglinzile, care trimit la elementul apa, sunt neutre si pot fi prezente chiar si in dormitor sau oriunde in locuinta, dar atat oglinzile cat si mobilierul in general trebuie in asa fel amplasate incat sa permita buna circulatie a energiilor in toate incaperile,  respectiv trebuie lasat suficient spatiu si evitata aglomerarea mobilierului in aceeasi camera.

9. Armonia si echilibrul trebuie sa guverneze locuinta atat in ce priveste bunul gust si asezarea tuturor obiectelor precum si in ce priveste relatia de cuplu, aici fiind necesare dovezile simple si sincere de dragoste, relaxare, evitarea stresului si transmiterea constanta de energii pozitive intre cei doi parteneri.

10. Ca regula generala, in nici o incapere nu ar trebui sa existe mobilier sau obiecte de forma ascutita sau unghiulara, in special dormitorul avand nevoie de forme rotunde, care faciliteaza curgerea naturala a energiilor Chi.

Incercati si aceste recomandari Feng Shui in paralel cu tratamentele de fertilitate pe care le urmati sau separat de acestea pentru ca in nici un caz nu va pot face vreun rau, suplimentar voi reusind sa aduceti un plus de lumina si frumusete in locuinta voastra prin rearanjarea inspirata a tuturor obiectelor prezente aici.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu