Dragoste si Sex Relatii

Cele mai populare minciuni despre barbati

  Cele mai populare minciuni despre barbati          Femeile si barbatii sunt doua specii diferite care insa nu pot sta departe prea mult timp unii fata de altii. Cu toate diferentele dintre noi, atat in ce priveste modul de gandire, de reactie, de caracter, suntem atrasi unii de altii. Impreuna reusim sa facem o echipa mult mai buna decat separat. Iar barbatul sau femeia potrivita mereu va umple aproape perfect golul de singuratate pe care toti vrem sa il umplem.
            Exista cateva minciuni pe care femeile insa le stiu prea bine, de prea devreme, despre barbatii care le fac sa ridice, uneori, fie un zid de aparare impotriva lor, fie sa foloseasca tehnicile pentru a-i cuceri sau chiar sa ii judece inainte de a-i cunoaste.
           
1. Daca odata a inselat, atunci pentru totdeauna va fi un infidel.
            Niciodata nu trebuie sa generalizam, unii barbatii fac aceasta greseala, insa sunt si foarte mari sanse sa nu o mai repete vreodata. Iar, uneori, barbatul inseala pentru ca femeia cu care este el  nu este femeia pe care o considera potrivita sau "sufletul pereche". Odata ce barbatul realizeaza ca femeia langa care sta  este cea care il completeaza si pe care o iubeste cu intreaga inima, nu va face nimic pentru a o face sa sufere, cu atat mai putin sa o insele. Insa, pentru o femeie care iubeste un barbat foarte mult, va fi aproape imposibil sa inteleaga ca nu ea este femeia care il va determina pe el sa puna relatia lor pe primul loc.
 
2. Calea spre a obtine inima unui barbat este prin stomac.
           Cunosc femei care nu stiu sa gateasca deloc si care au barbati minunati alaturi de ele, incat ma indoiesc ca aceasta este regula spre a-i cuceri inima. Si stiu, in acelasi timp, femei care gatesc extraordinar de bine, de iti vine sa servesti 3 portii, si el, barbatul, mananca si este foarte multumit, dar se duce si doarme in patul altei femei. Astfel ca, povestea cu mancarea cu proprietati magice ce iti tine barbatul acasa, este doar atat, un basm.
 
3. Barbatii se tem de femeile cu bani mai multi decat ei
            Barbatul se teme de multe lucruri, ca l-ar putea musca un caine vagabond, ca ar putea intra intr-o alee intunecata si ar fi talharit, ca ar face stop cardiac daca si-ar pune o parasuta in spate si s-ar arunca dintr-un avion. Dar sa se teama de o femeie ca are mai multi bani decat el, asta foarte rar. Poate este intimidat la un anumit nivel, insa nu suficient de mult incat sa nu te iubeasca. Barbatului ii este teama de faptul ca tu, avand puterea sa faci mai totul singura, nu mai ai nevoie de el, iar un barbat mereu vrea sa se simta salvatorul femeii pe care o iubeste.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu