Rosia este vedeta sezonului si pe langa gustul sau bun are si numeroasa proprietati. Se poate lauda cu potasiu, fosfor, magneziu si fier . Apoi se adauga pe lista vitaminele A, B, si C .
Rosia este a treia leguma bogata in vitamina C. Continua sa ne ajute cu fitosteroli si acid folic.
Va aduc iarasi o reteta usor de pregatit caci stiu cat de pretios este timpul nostru. Nu contine multe calorii iar rezultatul este unul gustos si usor. Asadar rosii umplute cu branza.Avem nevoie de 2 kilograme rosii proaspete, 500 grame branza dulce e vaca, 500 grame branza telemea, 100 grame unt si 2 legaturi de marar verde.
Rosiile trebuie sa fie uniforme ca marime, li se taie capacelul. Se scobeste jumatate din pulpa si se umplu cu pasta pregatita din branza dulce, telemea, unt si marar taiat marunt.
Se decoreaza cu frunze de marar.
Mult spor la gatit si pofta mare!:)
Adauga comentariu