Fashion moments Moda

A little Angel’s Luck

A little Angel’s LuckÎndrăgostită iremediabil de îngeri, Kinga Varga lansează în această toamnă o linie de accesorii cu temă angelică. Inspirată de forma delicată a aripilor, designerul a conceput brăţări, coliere şi cercei care îi completează piesele vestimentare, oferind un look cât mai complex. Aripi cu contur delicat şi îngeraşi diafani placaţi cu aur sau argint, fire de mohair, şnururi din piele sau pietre Swarovski cu energie specială, toate se reunesc într-o manieră magică în prima colecţie de accesorii semnată Kinga Varga. Purtătoarea se poate regăsi şi în mesajele motivaţionale inscripţionate pe aripile bijuteriei.
 
Culoarea, pentru Kinga, înseamnă viaţă. Cu acest gând a pornit în urmă cu 7 ani când a creat brandul care îi poartă numele. Şi tocmai de aceea, unele accesorii au pietre Swarovski în diverse nuanţe, pentru a atrage purtătoarea în misterul magic al curcubeului. “Culoarea îmi dă aripi, îmi oferă o energie specială, îmi influenţează starea de spirit. Ea m-a ajutat să evoluez şi să urc, să simt viaţa în toată splendoarea ei”, spune designerul care a ales pentru început albastru, o culoare a protecţiei şi puterii. Fiecare are o energie aparte, de aceea vor urma şi celelalte nuanţe din spectrul colorat. 
 
 
Pornind de la ideea că îngerii oferă protecţie şi ajutor celor care au nevoie, dar şi pentru că şi-a dorit să ofere aripi tuturor celor care îi poartă creaţiile, designerul a iniţiat campania “Îngeri”. Astfel, 10% din vânzarea fiecărui accesoriu din colecţia A Little Angel’s Luck  by Kinga Varga va ajunge la cele peste 300 de suflete aflate sub îngrijirea Asociaţiei Pro-Vita, din Valea Plopului (aceastaoferă de aproape 20 de ani programe de asistenţăsocială copiilor orfani sau abandonaţi şi mamelor tinere singure, asigurându-le locuinţa în casele asociaţiei (aproape 120 de copii, adolescenţi, mame singure şi bătrâni în tabăra de la Valea Screzii) sau in familiile din Valea Plopului (aproape 300 de suflete)).
 
În această campanie au fost cooptate Livia Dila, Aylin, Ela Voineag, Ana Popescu şi Crina Semciuc. Vedetele  au vizitat alături de Kinga Varga la sfârşitul lunii octombrie comunitatea de la Valea Plopului pentru a-i cunoaşte pe copii cărora le-au împărţit jucării, hăinuţe şi produse de igienă.
 
 
“Copiii frumoşi de la Valea Plopului mi-au amintit ce  înseamnă armonia, indiferent de probleme”  Ana Popescu, actriţă (Bună!Ce faci?)
 
“Am fost foarte fericită când am aflat că vom merge să le dăruim cadouri copiilor din Valea Plopului. M-a impresionat felul lor frumos de a fi şimi se pare minunată iniţiativa Kingăi.” Crina Semciuc
 
 “Experienţa de la Valea Plopului a fost una foarte emoţionantă. Mă bucur că mulţumită Kingăi şi Campaniei “Aripi" am putut şi eu să contribui puţin în a le face o zi mai frumoasă copiilor de acolo. Am cunoscut copii frumoşi şi luminoşi, adolescenţi cu privirea curată şi tristă, mămici pline de speranţă.” Aylin

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu