Lifestyle Turism

Santiago/ The Costanera Centre

Santiago/ The Costanera CentreCentrul Costanera este o zonă de afaceri și comercială care include trei zgârie-nori formați din două hoteluri de lux și o clădire pentru birour și clădirea greu de ratat cu 62 de etaje, Gran Torre Santiago. Mallul ocupă șase etaje din această clădire. Centrul este localzat în Providencia, districtul Santiago. 

Mallul și-a început activitatea în iunie 2012 și este cel mai mare din America de Sud. Are șase etaje care includ un hypermarket (Jumbo), branduri importante de modă precum Armani, Zara, Swarovski, Guess, etc. și peste o sută de magazine printre care și cele mai mari departamente din Chile precum Paris, Fabella și Ripley.

Cel de-al șaselea etaj al mallul conține o sală de forță, un cinematograf și prima Hard Rock Cafe din Chile. Există și o gamă largă de restaurante elegante, dar și fast-fooduri faimoase precum McDonalds. O caracteristică importantă a mallului este ecranul uriaș format din 12 ecrane mai mici pe care oamenii pot viziona filme din întreaga lume. 
Citeste continuarea aici.