Cosmetica si machiaj Frumusete

CONCURS! Fii o experta in make-up in acesta vara!

CONCURS! Fii o experta in make-up in acesta vara!

Deja temperaturile mari ne dau tarcoale. Cu fiecare ora torida care trece parca simtim ca ne abandoneaza machiajul, ca vrem sa fim mai fresh, sa ne fie mai racoare iar fardul de pleoape se intinde si te ia durerea de cap.

 De cate ori nu am avut o zi prea plina de evenimente, job, scoala, familie si nu am reusit sa aratam asa cum ne-am dorit pentru ca ori ne-am machiat gresit ori nu am avut produsele calitative necesare? Acum aceste probleme sunt de domeniul trecutului pentru ca avem parteneri de incredere! Vara aceasta PensuleMachiaj.ro ne ajuta sa contribuim la pastrarea unui look fresh, in ton cu sezonul.

 Asadar, concurs fetelor! Avem in joc o trusa de fard Fraulein38 Rainbow Seven si pensule de machiaj Fraulein38 Animal print! Tentant, nu? Fardurile paletei de 120 culori Fraulein38 Rainbow Seven contin nuante atat mate cat si sidefate, foarte pigmentate si rezistente pe pleoape intreaga zi, fara sa isi piarda din culoare sau sa se stranga ! Pensulele de machiaj Fraulein38 Animal Print, in numar de 12, cu manere din lemn triplu lacuit si puf fin ce asigura o buna aplicare a produselor cosmetice, vin depozitate intr-o borseta chic din material lacuit cu imprimeu leopard ce va asigura transportul lor in siguranta oriunde ai merge !


Poti fi castigatoarea acestor minunate produse raspunzand la intrebarea:

Care este produsul de make-up de care nu te poti lipsi in perioada verii?

Castigatoarea va fi aleasa prin random.org si va fi anuntata atat pe pagina Egirl.ro cat si pe Facebook.

Va rugam sa va inscrieti cu o adresa de email valida si un nume corect pentru a va putea contacta.

Perioada concurs: 12.06.2015- 19.06.2015, ora 16:00


 

Pentru a vedea si alte ofere a partenerilor nostri va invitam sa ii vizitati si pe pagina lor de Facebook.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu