coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
Prajitura cu jeleu de vin
– Pentru blat avem nevoie de: ,200g faina, 3 oua,150g unt, 200g zahar pudra, 100g nuci, 1 plic de drojdie uscata,2 linguri cacao, 1 pahar lapte,
– Pentru decor: ,10 piersici mari (din compot), 250g frisca lichida,
– Pentru sirop: ,150g zahar, 200ml apa,½ baton de vanilie,
– Pentru jeleu: ,1litru vin alb dulce, 250g zahar, 10 foi de gelatina
…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
– Pentru blat avem nevoie de: ,200g faina, 3 oua,150g unt, 200g zahar pudra, 100g nuci, 1 plic de drojdie uscata,2 linguri cacao, 1 pahar lapte,
– Pentru decor: ,10 piersici mari (din compot), 250g frisca lichida,
– Pentru sirop: ,150g zahar, 200ml apa,½ baton de vanilie,
– Pentru jeleu: ,1litru vin alb dulce, 250g zahar, 10 foi de gelatina
…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Tocanita taraneasca de pui
Tocanita de pui se prepara diferit de la o gospodina la alta. Aceasta este o reteta delicioasa de tocanita de pui taraneasca pe care am mostenit-o de la bunicii mei…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Tocanita de pui se prepara diferit de la o gospodina la alta. Aceasta este o reteta delicioasa de tocanita de pui taraneasca pe care am mostenit-o de la bunicii mei…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Supa germana cu praz
Ce poate fi mai gustos si mai sanatos cand afara este ger decat o supa calda! Din aceasta serie iti recomand o supa germana cu praz, pe care o prepari in 20 de minute…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Ce poate fi mai gustos si mai sanatos cand afara este ger decat o supa calda! Din aceasta serie iti recomand o supa germana cu praz, pe care o prepari in 20 de minute…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu