coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
Pandispan cu pere
Recunosc: pandispanul este unul din deserturile mele preferate si daca mai strecor in compozitie si un fruct deja sunt in al noualea cer. De aceasta data iti recomand o reteta de post de pandispan cu pere…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Recunosc: pandispanul este unul din deserturile mele preferate si daca mai strecor in compozitie si un fruct deja sunt in al noualea cer. De aceasta data iti recomand o reteta de post de pandispan cu pere…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Pasta de ciuperci
Cu totii stim ca pateurile cumparate sunt pline de coloranti si conservati. De la aceasta regula nu fac exceptie nici pateurile de post. De aceasta data imi permit sa iti recomand o pasta de ciuperci facuta cu manutele tale, care inlocuieste de minune un pate de post obisnuit!..Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Cu totii stim ca pateurile cumparate sunt pline de coloranti si conservati. De la aceasta regula nu fac exceptie nici pateurile de post. De aceasta data imi permit sa iti recomand o pasta de ciuperci facuta cu manutele tale, care inlocuieste de minune un pate de post obisnuit!..Citeste in continuare pe coolinaria.ro
BLINI (mini clatite)
2 pahare făină,
1 ceaşcă lapte,
30 g drojdie,
4 ouă,
1 lingură zahăr,
1 pahar făină de hrişcă (se gaseste în pungi de 500 g la magazinele cu produse naturiste),
1 lingură unt,
1/2 linguriţa sare
…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
2 pahare făină,
1 ceaşcă lapte,
30 g drojdie,
4 ouă,
1 lingură zahăr,
1 pahar făină de hrişcă (se gaseste în pungi de 500 g la magazinele cu produse naturiste),
1 lingură unt,
1/2 linguriţa sare
…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu