Lifestyle Trucuri culinare

Sfaturi utile de siguranta alimentara

Sfaturi utile de siguranta alimentara
Pentru gratare, picnicuri si mese pe durata deplasarii cu masina nu luati decat alimentele preferate, in cantitati suficiente pntru necesitatile dvs., dar nu prea mari pentru a nu risca sa va lasati ispititi fie dvs., fie alte persoane de mancare expirata.

Nu puneti alimentele gatite in acelasi recipient/farfurie in care au fost tinute inainte de a fi gatite.

Nu amestecati ingredientele la gatit, in special carnea si produsele din peste, decat dupa ce le-ati scurs sau uscat bine.

Nu depozitati bauturile racoritoare in acelasi loc cu produsele din carne, mustarul sau pasta de tomate.

Spalati cu mare atentie toate produsele proaspete si nu va lasati inselati de aspectul lor “igienic”.

Nu folositi prea multa vreme acelasi burete de vase.

Gatiti foarte rar carne in sange si alte produse nesupuse tratamentului termic conform cu regulile de siguranta alimentara.

Nu amestecati legumele sau painea cu carnea sau pestele.

Nu uitati ca bacteriil…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu