Fashion moments Moda

Plimbari prin Insulele Canare: Sus pe vulcanul Teide

Plimbari prin Insulele Canare: Sus pe vulcanul TeideDe fiecare data cand am ajuns pe Tenerife, am avut un singur gand: sa urcam pe Teide, vulcanul de 3718m care domina insula, si este in fapt cel mai inalt munte din intreaga Spanie. Si de fiecare data am avut ghinion: ba o schimbare de orar al avioanelor nu ne-a mai permis timpul necesar, ba a batut vantul intreaga saptamana si telecabina a fost oprita (atunci am facut doua trasee la poalele vulcanului). Dar, cum se zice, a treia oara este cu noroc, si cu ocazia unui popas de o zi pe Tenerife, in vacanta scolara de toamna, in drum spre alte destinatii canareze, am reusit sa urcam pana sus. Si nu oricind, ci chiar de ziua lui Lucas, care astfel, la 8 ani, isi poate trece in palmares un munte de peste 3500m.

Cum iti poti inchipui, urcatul sus pe Teide este o activitate destul de populara, asa ca este recomandat sa iti cumperi din vreme bilet online, ceea ce am facut si noi. Daca este vant, vei putea reprograma sau primi banii inapoi.

Tot traseul cu telecabina este fabulos, asa ca aseaza-te la un geam si bucura-te de peisajele vulcanice cu lava cat vezi cu ochii.

O data ajunsi sus, a…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu