Moda Tendinte

O bomboana de tinuta


Pentru
primavara viitoare designerii ne-au pregatit colectii
pline de viata, primavaratice si tineresti, in culori
ce amintesc de serbetul bunicii si de bomboanele pe care
le mancam cu atata pofta cand eram copii.
Roz bombon, galben, verde sau albastru azur, toate aceste
nuante s-au regasit pe podiumuri si vor fi in magazine.
Tinutele lipsite de culoare vor ramane undeva in spatele
rafturilor pline de culori vii, dulci in dulapul nostru
in aceasta primavara.
Latura noastra copilaroasa va fi mai mult decat vizibila,
insa toata maiestria va fi sa reusim sa imbinam armonios
aceste culori, fara a pica in ridicol.

Cateva reguli:
– nu combina mai mult de doua culori niciodata, incearca
sa alaturi piese diferite de aceeasi culoare (de exemplu
geanta si rochia sa aiba o nuanta de galben (aproape)
identica). Deobicei poti gasi haine diferite in nuante
la fel in acelasi magazin, care va utiliza acelasi material
sau aceeasi vopsea de textile pentru mai multe obiecte.
– combina o culoare dulce-stearsa (de exemplu culoarea
serbetului de lamaie) cu o culoare intensa, insa nu asa
tipatoare (de exemplu movul levanticii) si vei obtine
o tinuta perfect in tendinte, tinereasca, dar nu copilareasca
– daca mergi pe o tinuta mono-colora din cap pana in picioare
ai grija ca ea sa nu fie o culoare extrem de tipatoare.
Noi iti recomandam verdele-menta, o culoare preferata
de designeri in aceasta primavara
– daca te atrage o rochie intr-o culoare extrem de pregnanta,
cum ar fi rozul capsuna, alege accesorii care sa o "linisteasca":
pantofi si geanta neagra de lac. Daca simti ca trebuie
sa mai asortezi ceva, adauga un mic detaliu in aceeasi
culoare cu rochia: o funda la pantof sau un breloc la
geanta in acelasi roz.
– culori tari precum portocaliul pot fi calmate doar de
culori neutre. Combina bluza+fusta intr-un portocaliu
tentant cu pantaloni si pantofi "nude", apropiati
de culoarea pielii.

Accesoriile prezentate pot fi cumparate online de pe www.papucei.ro

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu