Fashion moments Moda

shopaholic recomanda: Filme in februarie

Nu am mai recomandat demult filme care mi-au placut, asa ca am zis sa scriu un post in care sa fac un sumar a ce am savurat la cinema in ultima vreme.

Pe prima pozitie: Up in the Air. Cu suficiente nominalizari la Oscar, Up in the Air e rasfatat de critici, dar si de spectatori. Adevarul este ca George Clooney are un magnetism aparte pe marele ecran, si se muleaza ca o manusa pe orice rol primeste. Iar surpriza este bineinteles Anna Kendrick, Jessica din Twilight, care demonstreaza ca este o actrita cat se poate de serioasa.

Filmul este realizat dupa romanul cu acelasi nume (desi am inteles ca difera mult fata de subiectul cartii), si dezbate subiecte dramatice extrem de actuale: teama de singurate, familia, nevoia de siguranta la locul de munca.

Pe urmatoarele pozitii, cu un calificativ de 7 indulgent din partea mea, va recomand totusi (la limita, puteti sa asteptati linistiti sa le vedeti pe HBO) 2 filme fantastice. Dr Parnassus este unul dintre ele, ultimul film al regretatului Heath Ledger, care a murit in ti…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu