Moda Sugestii

Cumparaturi online


Cumparaturi online

Mă pot lăuda cu o mulţime de preocupări şi colaborări în viaţa mea, am abordat tot felul de joburi în căutarea locului de muncă ideal pentru mine, în momentul de faţă am 3 joburi şi tot nu mă pot limita la unul şi să renunţ la celelalte pentru că îmi plac toate J

Oricum, nu despre asta vreau să vorbesc ci despre cumpărăturile online, ale căror dedesubturi pot afirma că le cunosc, având în vedere faptul că timp de un an am preluat comenzi prin telefon pentru un magazin virtual. Avantajele acestui tip de comerţ sunt evidente: comanzi de acasă, primeşti produsele acasă, totul fiind o chestiune de comoditate până la urmă.

Dar ce te faci dacă nu ai încredere (şi pe bună dreptate de cele mai multe ori pentru că nu vezi decât o poză şi nu poţi pipăi sau măsura nimic, ci trebuie să crezi ce ţi se spune la telefon sau ce citeşti pe site) dar totuşi vrei să comanzi? Ei bine, îţi calci pe inimă şi comanzi, ce-o fi o fi, şi te apuci şi bombardezi cu telefoane bietul operator care nu te-a obligat el să cumperi de la ei şi care te roagă să ai răbdare să vezi produsele înainte de a face reclamaţii şi care îţi promite că poţi face retur şi îţi poţi recupera banii. Este adevărat că emoţiile, când comanzi prima dată cel puţin, sunt foarte mari pentru că nu ştii niciodată dacă nu cumva vei primi o oală când tu ai comandat o pernă. Cu toate acestea, multă lume face cumpărături online şi este foarte mulţumită. Mai mult, există oricând Protecţia Consumatorului, care te poate ajuta în caz de bătaie de joc.

Eu personal nu am nimic împotriva cumpărăturilor online, am recurs la ele de câteva ori fără probleme, fără regrete, dar nu mi-aş lua chiar orice, de oriunde şi oricând aşa că pentru produsele care necesită neapărat vizualizare sau pipăire mi-aş sacrifica un pic de timp şi m-aş duce la un magazin obişnuit. Tu ce părere ai?

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu