Fashion moments Moda

Shopping news: Inca 4 H&M pana la sfarsitul primaverii


Shopping news: Inca 4 H&M pana la sfarsitul primaverii
Până în vara lui 2011, H & M Hennes & Mauritz AB va opera şase magazine în România. După ce şi-a anunţat intrarea pe piaţă cu deschiderea magazinelor din AFI Palace Cotroceni şi Unirea Shopping Centre la sfârşitul lui martie, H&M va deschide încă trei magazine în Bucureşti şi unul în Braşov.

Deschiderea magazinului H&M din Băneasa Shopping City este planificată pentru 31 martie, iar magazinele din Plaza Romania şi Bucureşti Mall se vor deschide pe 8, respectiv 15 aprilie. Primul magazin H&M din afara Bucureştiului se va deschide la Braşov, în Unirea Shopping Center, pe data de 29 aprilie 2011.

În ziua deschiderii fiecărui magazin, primii 100 de clienţi vor primi un FASHION CARD în valoare de 80 RON, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.

“Ne bucurăm să anunţăm deschiderea a încă 4 magazine H&M în România în această primăvară. Suntem nerăbdători să ne surprindem clienţii din România şi să le oferim modă de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, atât în B…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu