Sanatate Sfaturi si sugestii

Terapia Gerson stimuleaza organismul sa se lupte cu cancerul!

Terapia Gerson stimuleaza organismul sa se lupte cu cancerul!
O metoda alternativa de vindecare a diferitelor tipuri de cancer precum si a altor afectiuni cronice degenerative, inca nesustinuta de studii medicale serioase, este oferita de asa-numita Terapie Gerson, care consta intr-o serie de masuri de ordin alimentar cumulate cu diferite proceduri terapeutice menite sa stimuleze organismul sa se vindece pe cale naturala.

Terapia Gerson a fost pusa la punct de doctorul german Max Gerson (18 Octombrie 1881 – 8 Martie 1959) si este in prezent aplicata exclusiv de medici licentiati la centrul Gerson din California, S.U.A.. Prin recurgerea la o dieta pe baza de produse organice, sucuri naturale, detoxifieri ale ficatului prin clisme cu cafea si aportul de diferite suplimente alimentare din surse naturale se afirma ca se pot vindeca maladii de tipul cancerului, a diabetului, a artritelor si a altor afectiuni grave, organismul reusind astfel sa gaseasca si singur resursele necesare vindecarii complete.

Intrucat cercetarile intreprinse de savantii in medicina nu au confirmat eficienta tratamentului ci dimpotriva au etichetat terapia Gerson ca avand riscuri pentru sanatate, clinicile Gerson autorizate sunt foarte putine si se prefera deocamdata varianta instruirii de personal medical competent, care apoi sa poata implementa acest tratament in clinici din intreaga lume. In Europa, de exemplu, exista o singura clinica Gerson, infiintata in Ungaria, de unde se pot obtine si informatii utile pentru persoanele interesate.

Terapia Gerson nu este deloc ieftina, putandu-se ajunge si la costuri de peste 100.000 de dolari anual in cazul tratarii unor afectiuni cronice de tipul cancerului sau a altor maladii grave. Sucurile naturale introduse la dieta sunt in numar de 13 (cate un pahar pe ora) si trebuie proaspat preparate zi de zi, iar clismele cu cafea necesare detoxifierii ficatului necesita o pregatire minutioasa a pacientului, date fiind riscurile mari pentru sanatate in cazul in care nu se respecta pas cu pas toate indicatiile originale.

Din marturiile celor tratati prin terapia Gerson, se aude ca sute sau chiar mii de persoane au cunoscut o evolutie foarte favorabila in urma adoptarii acestei metode alternative de tratament, dar lipsesc deocamdata studiile medicale si informatiile complete care sa reliefeze fara putinta de tagada cauzele care au condus la succesul…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu