Diete Sanatate

Dieta Japoneză – înfometare pe termen scurt


Diete - Dieta Japoneza

După modelul femeilor japoneze, care sunt în majoritate trase prin inel, nutriţioniştii se laudă că au descoperit o dietă, care are la bază stilul alimentaţiei sănătoase japoneze, prin care poţi slăbi 3kg în numai 3 zile de înfometare.

Este o dietă ce li se adresează persoanelor care prezintă oscilaţii minime de greutate şi care au nevoie să dea rapid jos câţiva centimetri din talie ca să poată încăpea în rochia preferată într-o anumită zi, la o anumită petrecere, etc.

Reţeta este simplă şi nu prezintă riscuri majore, mai ales pentru că nu durează decât 3 zile, numai ai grijă ca nu cumva în a patra să strici totul dând iama în frigider. Iată ce poţi mânca în cele 3 zile de dietă:

1. în prima zi te vei delecta cu orez fiert, nu mai mult de 250 de grame în care poţi adăuga doar zeamă de lămâie sau măr dat pe răzătoare, fără alte condimente, fără alte ingrediente, fără alte alimente;
2. în a doua zi te „înfrupţi” cu peşte, fiert sau la grătar, nu mai mult de 500 de grame toată ziua, fără nimic altceva;
3. în a treia zi, în cazul în care îţi era dor de nişte orez, revii la meniul din prima zi de dietă.

Şi asta e tot. Se recomandă să bei multă apă şi ceai şi să stai acasă pentru că  nu cred că vei avea energia necesară nici măcar să te ridici din pat cu aşa nişte mese „copioase şi bogate în vitamine”. Oricum, ştiind că frumuseţea cere sacrificii, poţi suferi timp de trei zile pentru a te afişa la un eveniment special cu o siluetă de invidiat.

foto Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu