Sanatate Sfaturi si sugestii

Descoperă protecţia solară avansată

Descoperă protecţia solară avansatăDescoperă protecţia solară avansată de la Eucerin şi fugi cu soarele în vacanţă!

Pe locuri, fiţi gata…vacanţă! La malul mării sau în vârf de munte, cu muzica preferată în căşti sau cu o carte în mână, pe meleagurile natale sau în destinaţii exotice, oriunde alegi să evadezi din rutină, inspiră adânc şi fugi cu soarele în vacanţă!

A sosit momentul să gustăm vara, să ne relaxăm şi să tânjim după distracţie, bronz, nisip şi valuri. Iar dacă tot a venit vorba despre bronz, vara asta îţi propunem un bronz natural şi o piele sănătoasă. Cum le obţii? Transformând soarele într-un prieten bun prin folosirea produselor de protecţie solară potrivite. Radiaţia solară afectează negativ sănătatea pielii, indiferent de vârstă, iar expunerea la soare fără utilizarea unui produs adecvat poate avea consecinţe neplăcute asupra pielii la nivelul întregului corp. Fotoîmbătrânirea, petele pigmentare, pielea uscată şi pierderea elasticităţii sunt câteva din efectele expunerii la soare. Pentru a preveni toate aceste efecte trebuie să folosim o cremă de protecţie solară potrivită tipului nostru de piele.

Eucerin vine în ajutorul tău prin platforma cusoareleinvacanta.ro ce aduce în atenţia iubitorilor de soare subiectul protecţiei solare, oferind răspunsuri şi soluţii atât pentru persoanele cu piele normală, dar şi celor care se confruntă cu diferite afecţiuni: piele atopică, piele seboreică, pete pigmentare sau părinţilor ce caută o protecţie potrivită pentru pielea sensibilă a copiilor.

Platforma oferă informaţii de actualitate susţinute de un doctor dermatolog şi demontează în acelaşi timp miturile urbane legate de obţinerea unui bronz sănătos sau a utilizării unui factor de protecţie ridicat. În plus, vizitatorii pot afla în ce relaţie se află cu soarele prin înscrierea într-un concurs în urma căruia pot câştiga o serie de kit-uri de vacanţă de la Eucerin.

O vară cu soare să avem!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu