Sanatate Sfaturi si sugestii

Analiza minerala tisulara a firului de par

Analiza minerala tisulara a firului de parNumita si mineralograma, analiza minerala tisulara a firului de par este o tehnica de ultima ora care poate fi utila atat medicilor specialisti cat si nutritionistilor si care ofera informatii detaliate privitor la deficiturile de minerale din organismul nostru si la unele dezechilibre hormonale generate de diferite stari de dezechilibru din organism.

Prin analiza minerala tisulara a firului de par se pot depista si probleme ale glandei tiroide, se poate identifica o toxicitate crescuta sau expunerea la radiatii si, in general, sunt oferite informatii cu privire la 11 minerale prezente in organismul nostru printre care calciul, magneziul, seleniul, cuprul, mercurul, fierul si altele.

O astfel de analiza deosebit de detaliata nu necesita decat o mostra din firele noastre de par care poate fi transmisa catre un laborator si prin serviciile postale, fara a mai fi necesara prezentarea obligatorie la laboratorul de analize. Pentru persoanele care nu reusesc sa isi diagnosticheze altfel o afectiune a organismului, mineralograma poate fi solutia optima la care sa se apeleze.

Functiile sistemului imunitar pot fi monitorizate gratie mineralogramei periodice, acest test dovedindu-se util si in cazul persoanelor care sufera de boli care slabesc sistemul imunitar sau la copiii cu un sistem imunitar scazut. Nu este greu de facut, nu dureaza mult, iar rezultatele sunt edificatoare si pot fi folosite de catre medicul curant pentru stabilirea unui tratament optim.

In clinicile din Romania se poate solicita acest test contra unor tarife inca destul de maricele, de aproximativ 500 lei sau chiar mai mult, iar persoanele care isi permit sa suporte aceste costuri isi vor investi bine banii, mineralograma fiind utila atat pentru depistarea de afectiuni grave ale organismului cat si pentru stabilirea unei diete optime de catre un nutritionist de profesie.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu