Auto-cunoastere Relatii

Ma tot pierd in lume cautandu-te!

Ma tot pierd in lume cautandu-te!Cum trebuie sa procedezi ca sa intalnesti persoana care sa-ti faca inima sa vibreze, iar pamantul sa se transforme in nisip sub talpile tale?

Uneori am impresia ca aceasta asteptare nu se mai termina, ma uit in toate directiile vantului sa vad, poate-poate, apare si sa nu cumva sa-i ratez privirea sau zambetul. Si nici macar nu as putea spune ca astept sa-mi pice din cer tipul perfect la picioare.

Nu consider ca pretentiile mele sunt prea mari. Imi doresc doar sa fie atragator, sa fim prieteni, sa fie respectuos, sa stie de gluma, sa ma iubeasca, sa stie cine este si ce isi doreste de la viata, sa-si aprecieze familia, cu bune si cu rele, si sa ma accepte asa cum sunt. Insa parca as cere un print cu un castel si cu vreo doua insule in posesie, pentru ca nu reusesc sa dau de baiatul care sa ma iubeasca si de care sa ma indragostesc.

Nu am inima ancorata in trecut, in bratele vreunui fost iubit, deci sunt pregatita sa iubesc din nou. Nu caut sa ma casatoresc, ci vreau pe cineva care sa ma faca sa simt ca traiesc. Nu caut pe cineva care sa ma intretina, ci sa ma faca sa-mi tremure inima cand il vad pasind spre mine. Da, vreau sa simt fluturi in stomac! Da, vreau sa intalnesc acea iubire mare, de care toata lumea vorbeste si care parca ma ocoleste!

Ma tot pierd pe mine in aceasta lume, in care il caut pe EL. Parca refuza cu incapatanare sa-mi apara in cale… Apoi realizez ca sufletul pereche nu este o persoana care vine in viata ta si te iubeste asa cum vrei tu, ci o persoana care te iubeste asa cum ai nevoie sa fii iubita. Si realizez ca acea persoana era deja aici, langa mine, doar ca privirea mea cauta ceva ce nu exista!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu