Dragoste si Sex Relatii

Despre cum vad barbatii dragostea!

Despre cum vad barbatii dragostea!La barbati, lucrurile sunt simple: stiu exact ce vor, nu se complica si fac uneori alegeri dure, pentru ca sunt de parere ca au o singura viata si trebuie traita dupa propriul plac!

Daca noi, femeile, despicam firul in patru, barbatii iau o decizie si o urmeaza. Buna sau rea, isi vor da seama mai tarziu. Pe moment nu-si incarca mintea cu tot felul de amanunte.

Barbatul intotdeauna isi va alege o femeie care fie il completeaza, fie il face sa tresalte la fiecare privire si in care se regaseste. Cel mai mult, barbatul vrea ca femeia de alaturi sa-l respecte!

El considera ca poate sa faca dragoste cu un numar nelimitat de femei. Totusi, daca e indragostit cu adevarat, alege sa fie cu o singura persoana. Unii barbati umbla dupa mai multe femei doar pentru a-si dovedi lor insisi ca inca sunt potenti; altii, pentru ca gestul le ofera un anumit statut de barbati irezistibili. In schimb, sunt si barbati care cauta femei pentru a le fi partenere de viata.

Un barbat considera ca momentul in care o femeie nu se mai ingrijeste de aspectul ei este clipa in care nu mai simte nevoia sa il impresioneze si, poate, nici nu mai este indragostita de el. Barbatul nu vrea sa auda povestile interminabile ale femeii de alaturi. Ar fi mult mai usor daca i s-ar face un rezumat ori daca i s-ar cere sfatul si atat.

Barbatii sunt imuni la cicaleala. Vor face un anumit lucru doar daca vor vrea. Da, barbatilor le place sa domine. Se simt altfel cand stiu ca ei reprezinta autoritatea si vor o femeie puternica, dar una care sa stie sa se lase ajutata. Barbatii vad dragostea ca un tot unitar. Femeia de alaturi trebuie sa le fie prietena, amanta, iubita, nevasta. In momentul in care vor simti ca sunt alaturi de femeia care ii completeaza, nu o vor lasa sa plece, ci vor lupta pentru ea.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu