Auto-cunoastere Relatii

Cand vei vrea tu, eu nu voi avea timp!

Cand vei vrea tu, eu nu voi avea timp!Sunt dispusa sa iti ofer totul! Sunt dispusa sa renunt la tot! Sunt dispusa sa incep de la zero! Sunt dispusa sa fac tot ce imi sta in putinta pentru ca noi doi sa fim impreuna! Pentru tine sunt dispusa sa lupt!

Si acum… acum ce sa fac? Cum sa reactionez, ce decizie sa iau, cand tu nu esti la fel de doritor ca mine sa facem toate aceste sacrificii?

Imi spui ca ma iubesti, insa faptele tale imi dovedesc altceva. Imi spui ca ma vrei langa tine, dar parca faci tot ce iti sta in putinta pentru a ma tine departe. Imi spui ca te-ai indragostit de mine, insa preferi sa te stii plecat. Imi spui ca ma iubesti, dar nu poti acum sa lupti pentru mine. Imi spui ca te-ai indragostit de mine, dar nu meriti iubirea mea. Imi spui ca suferi din cauza mea, dar eu vad ca zambesti si esti fericit si fara sa-ti fiu alaturi. Gasesti pretexte si motive de tot felul pentru a-mi explica in detaliu de ce iubirea ta pentru mine e imposibila!

Ma vrei si nu ma vrei alaturi de tine! Daca plec, toata fiinta ta incearca sa ma opreasca. Imi spui ca ai remuscari, ca ma doresti, ca fara mine viata ta e pustie!

Un joc!

Dar acum realizez ca eu sunt doar ca o papusa pentru tine, cu care te joci si pe care apoi o asezi frumos pe raft!

Cand tu ma vei dori, eu nu ma voi mai intoarce!

Cand tu vei visa sa construim ceva impreuna, eu nu voi avea chef sa lupt!

Cand tu te vei simti pregatit, eu nu voi mai fi dispusa sa iti fiu alaturi!

Cand tu vei sti ca esti dispus sa renunti la tot, eu voi fi convinsa ca nu meriti nici una din bataile inimii mele!

Cand tu vei fi pregatit sa stai alaturi de mine, eu voi fi pregatita sa renunt la tine!

Cand tu vei dori sa fii alaturi de mine, eu nu voi avea timp pentru tine! Pentru ca voi sti ca merit ceva mai bun decat ai putea vreodata sa-mi oferi! Pentru ca stiu ca iubirea nu are scuze, nu are motive si nu are indoieli! Si pentru ca voi realiza ca ma iubesc mult prea mult pe mine insami incat sa te mai las vreodata sa-mi ranesti inima!

Cand tu vei fi dispus sa fii alaturi de mine, eu voi fi plecata de mult timp!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu