Dragoste si Sex Relatii

6 pasi catre un masaj sexy

6 pasi catre un masaj sexyVrei sa ii faci o surpriza iubitului tau, dar sa nu fie nici prea complicat, nici prea scump si poate chiar nici sa-ti rapeasca mult timp? Raspunsul e simplu: un masaj.
 
            Partenerul tau va adora aceasta surpriza pentru ca, in primul rand, el va fi in centrul atentiei tale si, in acelasi timp, ii vei oferi ocazia de a se relaxa sub atingerea fina a degetelor tale.
 
            Pasul 1. Pentru un masaj de calitate ai nevoie de o suprafata ferma. Asadar, un pat mult prea moale nu este tocmai potrivit. Ca solutie poti sa pregatesti o saltea sau doua paturi suprapuse in mijlocul camerei.

            Pasul 2. Uleiul trebuie sa aiba un miros foarte placut, sa nu fie lipicios si sa intre in piele.

            Pasul 3. Atmosfera trebuie sa fie linistita, relaxanta. Fara muzica tare sau TV deschis pe un post de sport ori stiri. Nimic nu trebuie sa-i distraga atentia. Cateva lumanari si melodii cu sunetul unui rau il pot transpune intr-un loc de vis.

            Pasul 4. Fii atenta. Daca vrei sa-i oferi un masaj, atunci dedica-te cu totul. Concentreaza-te pe fiecare particica a corpului, oferindu-i aceeasi atentie pe care ai acorda-o unei felii de prajitura de ciocolata. Atinge-l, fie mai lent, fie mai repede, dar ofera-i placere. Joaca-te cu degetele pe spatele lui, foloseste orice truc pentru a-l face sa se simta special.

            Pasul 5. Fii sexy, intr-un furou lejer sau doar cu un simplu tricou/camasa pe tine, care de-abia sa iti mascheze coapsele. E suficient pentru ca el sa ti se supuna.

            Pasul 6. Emotii. Daca nu ai chef, daca chiar nu vrei sa ii faci masaj si o faci doar pentru ca esti nevoita, sa stii ca se va vedea. Un masaj perfect este ca un "te iubesc" spus din inima. Daca e fals, se simte.
 
Un masaj poate fi cadoul perfect atunci cand nu stii ce sa-i oferi. Poate fi "Imi pare rau" atunci cand nu reusesti sa articulezi aceste cuvinte. Poate fi un simplu moment de dragoste dintre voi doi.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu