Accesorii Moda

Sideful la Accent Bijuterii – “mother of pearl”

Sideful se mai numeşte şi “mother of pearl” pentru că între cele două jumătăţi de scoică de culoare albă, iridiscentă se naşte perla, această gemă organică a perfecţiunii.
 
                                                                                 
Sideful la Accent Bijuterii - "mother of pearl"  
 

Sideful la Accent Bijuterii - "mother of pearl"
 
 Sideful la Accent Bijuterii - "mother of pearl"
 
                                                                        
 
 
 
 
Sideful la Accent Bijuterii - "mother of pearl"Sideful mother of pearl stârneşte şi trezeşte memoria primordială a originii noastre  în oceanul infinit al iubirii divine. Răscoleşte şi agită gândurile, sentimentele noastre, în fiecare celulă a corpului, iar pe măsură ce ne recăpătăm această memorie vom fi cuprinşi de iubire divină ce  duce la repararea rănilor  adânci create de nevoile neîmplinite. Energia scoicii cântă dragostea maternă şi oferă sentimentul de a fi legănat în braţele iubitoare ale mamei.
 
Datorită proprietăţilor sale, sideful  este gemă organică semipreţioasă ideală pentru copiii mici. Sufletul unui copil este delicat şi preţios, acesta fiind temelia pe care se va construi restul vieţii sale de adult. În afara nevoii de protecţie fizică şi sufletul copiilor trebuie protejat şi ecranat de energiile negative, astfel încât să i se permită să crească nevătămat.
 
Sideful alb semnifică credinţă, caritate şi nevinovăţie, îmbunătăţeşte integritatea personală şi ajută la concentrarea atenţiei celorlalti asupra ta. Este  cunoscut ca o "gemă a sincerităţii", aducând adevărul  în diverse situaţii şi loialitatea faţă de o cauză, fiind folosit şi pentru a inhiba comportamentele zgomotoase şi pentru a oferi o reflecţie de sine, astfel încât să se poată observa modul în care apărem altora.
 
Vindecarea prin cristale şi folclorul spun că sideful este util pentru reglarea hipertensiunii arteriale si ameliorarea ameţelilor, îmbunătăţirea vederii, a cataractei şi vindecarea rănilor. Culoarea albă absoarbe toate razele şi are, prin urmare, un efect odihnitor şi de răcire.
 
Purtaţi bijuterii cu scoică sidefie albă dacă sunteţi în situaţia de a experimenta un sentiment de abandon, dacă aveţi nevoi emoţionale sau fizice neîmplinite din perioada copilăriei, dacă aveţi dificultăţi în exprimarea sentimentelor de dragoste şi emoţii dezechilibrate. Purtaţi bijuterii din argint, cercei sau pandantive cu sidef alb atunci când vă doriţi să vă simţiţi calmi şi alintaţi de dragostea mamei, când vă doriţi să simtiţi dragostea divină în toate lucrurile ce vă înconjoară sau spre a vă proteja de energiile negative din jurul dumneavoastră.
 
Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.
 

Despre Comaccent

Datorită experienţei de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dumneavoastră.


In fotografiile de mai sus puteti admira:

 
Brăţară din argint cu sidef alb
Brăţară din argint cu sidef alb realizată cu elemente mobile ovale: http://accentbijuterii.ro/bratara-din-argint-cu-sidef-alb—VB3896

Pandantiv sidef şi ramă lucrată cu libelulă aplicată

Pandantiv frumos lucrat din argint cu sidef având o ramă lucrată cu motive vegetale şi o libelulă: http://accentbijuterii.ro/pandantiv-sidef-si-rama-lucrata-cu-libelula-aplicata—EP56

Broşă din argint cu sidef alb 
Broşă din argint realizată manual în formă de crab cu carapacea din sidef:
http://accentbijuterii.ro/brosa-din-argint-cu-sidef—VP4335

 

Inel din argint cu sidef alb
Inel din argint cu sidef alb. Piatra este elegant înconjurată de ramă din argint lucrat patinat: http://accentbijuterii.ro/inel-din-argint-cu-sidef-alb—VI4765

Accent Bijuterii

 
021 317 41 11

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu