Accesorii Moda

Granatul la Accent Bijuterii – piatra prieteniei eterne

Granatul la Accent Bijuterii - piatra prieteniei eterneGranatul, cunoscut si sub numele de almandin, este considerat un simbol al prieteniei eterne si al încrederii. Granatul, piatra respectului de sine, este si piatra protectoare a calatorilor, simbolizând dragostea si dorinta ca persoana iubita sa aiba o calatorie în siguranta si o întoarcere grabnica acasa.
 Legenda antica împleteste povestea tinerei zeite a luminii, Persefona, cu granatul. Se spune ca Persefona a fost rapita de Hades, zeul Infernului, dar obligat de Zeus s-o elibereze, Hades o pacaleste sa guste patru seminte de rodie pentru a-si asigura întoarcerea zeitei la el în Infern, în fiecare an câte patru luni.

Cuvântul granat provine din latinescul Granatum Malum si reprezinta denumirea rodiei, fructul Edenului, dar si Hrana Mortilor. Tot din mitologie aflam ca Arca lui Noe a avut un granat mare pe ea pentru a oferi lumina.

 
Granatul este unul dintre protectorii cei mai puternici si una dintre pietrele cele mai energizante disponibile în lume. Se spune ca protejeaza si avertizeaza asupra pericolelor ce se apropie, provoacând prejudicii dusmanilor. Are multiple calitati metafizice: aduce putere, rezistenta, protectie, vindecare, afectiune, compasiune, succes în afaceri, popularitate, prietenie, respect, mareste spiritul de initiativa, respectul de sine, imaginatia, ambitia, încrederea, creativitatea, vointa, spiritul de responsabilitate. Mareste efectul celorlalte cristale alaturi de care este purtat. Scade anxietatea, depresia, stresul examenelor sau al competitiilor. Nici efectele acestui talisman asupra sanatatii nu sunt de neglijat: benefic pentru sistemul circulator, întareste, purifica si vitalizeaza organismul si ajuta la recuperarea dupa traume si alte boli.
 
Granatul la Accent Bijuterii - piatra prieteniei eterneGranatul este piatra norocoasa a celor nascuti în luna ianuarie – zodia Capricorn – dar si talisman norocos pentru Varsatori. Are o culoarea purpurie specifica zodiilor Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator dar îl putem întâlni în diverse culori, rosu, purpuriu, rosu-negru, verde, galben, brun, negru, incolor, dar cel mai obisnuit granat este cel rosu-purpuriu.
 
 Granatul ne duce cu gândul la competitie. Cum e sa fii cel mai bun? Cu totii ne dorim perioade mai putin stresante în viata, sa avem mai putine momente depresive. Granatul, prin caldura si energia pe care o emana, ne poate oferi rezistenta, vointa, inteligenta, ambitie si încredere în noi însine pentru a reusi. Ne poate ajuta sa restabilim ordinea în viata si sa depasim complexele de inferioritate si sa ne rememoram visele. Fericirea, iubirea si fidelitatea sunt ridicate la rang înalt atunci când oferim bijuterii din argint cu granatul drept cadou.  Dorinta noastra este ca modelele Accent Bijuterii sa satisfaca cele mai rafinate si pretentioase gusturi.
 
 Despre Accent Bijuterii
 
Datorita experientei de peste 22 de ani în domeniu, modelele "Accent Bijuterii" exceleaza nu doar prin design-ul deosebit ci si în privinta materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele "Accent Bijuterii" se regasesc si în magazinul de la Piata Romana, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucuresti.
În acest moment, pe lânga vânzarea bijuteriilor din aur si argint, magazinul nostru va ofera si servicii de reparatii bijuterii. De luni pâna vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie. Comaccent va ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor sau propriilor angajati, cu oferte speciale în functie de comanda Dumneavoastra.
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu