Lifestyle Trucuri culinare

Stiai despre bere…?


Berea
Cea mai populara bautura este berea, o consumi atunci cand
iesi cu prietenii, cand mergi la un gratar, la club sau
la o petrecere, indiferent de locatie aceasta se gaseste
din abundenta. Singura conditie ce trebuie indeplinita de
orice sticla de bere ce se respecta si doreste sa
primeasca nota maxima, este sa fie rece ca gheata.

Asta nu inseamna ca poti consuma cantitati nesfarsite
de bere sperand ca nu o sa te ametesti, dar cum nimic
nu este imposibil nu m-ar mira ca in viitor sa apara o
bere slab alcoolizata ce nu iti va mai amorti creierul
si adormi functiile de baza.
– stimuleaza apetitul;
– bogata in vitaminele b1 si b2;
– imbiba o bucata de vata cu bere si sterge apoi frunzele
plantelor, acestea vor fi stralucitoare (dar vor mirosi
ca si cum ar suferi de mahmureala);
– cu cat consumi mai multa bere cu atat arzi mai putine
grasimi (de aceea se spune ca berea ingrasa);
– provoaca deshidratare, astfel simti dorinta continua
de a tot bea;
– in cantitati mici aceasta poate actiona ca un calmant
(te elibereaza de tensiunea nervoasa);
– favorizeaza digestia, normalizeaza ritmul cardiac si
tensiunea.
– reduce nivelul colesterolului;
– poate fi folosita cu success in gastronomie datorita
proprietatilor ce fragezesc foarte
bine carnea si nu schimba aroma.

Berea are dezavantajele si avantajele ei, dar indiferent
de care sunt acestea, pe timp de vara la o temperatura
de peste 30°C o bere scoasa de la gheata este numai
buna.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu